Ερωτικη Χαρτομαντεια λενορμαν 11.05 Σαββάτο

lenorman

Ερωτικη Χαρτομαντεια λενορμαν 11.05 Σαββάτο

ερωτικη χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της του Σαββάτου 29. Η Γυναίκα (Άσσος Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Συναντήσεις τυχαίες
– Λόγια αγάπης
– Αλλαγές στα αισθηματικά

Ερωτικη Χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Αυτά που έχετε υποσχεθεί στον άνθρωπο σας, έχουν γίνει. Τώρα θα πρέπει και να κάνετε λίγη υπομονή για να σας δώσει και από την μεριά του, αυτά που σας αξίζουν.

Ταύρος

Μόνο καλύτερες θα είναι οι μέρες για εσάς και την αισθηματική σας ζωή, καθώς όλα τώρα που τα οικονομικά σας έχουν ισορροπήσει θα εξελιχθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Προφανώς και δεν χρειάζεται να πιέσετε για να πάρετε απαντήσεις, για τα θέματα που σας απασχολούν μέσα στην σχέση σας. Ίσως και να χάνετε τελικά τον χρόνο σας.

Χαρτομαντεια Καρκίνος

Πολλές οι ιδιαίτερες και προσωπικές ερωτήσεις, που τον τελευταίο καιρό, σας κάνει ένας γνωστός σας, καθώς κάποια ερωτικά συναισθήματα του έχουν γεννηθεί.

Λέων

Όσο ασχολείστε με το παρελθόν σας, τόσο πιο πολύ θα μπλοκάρετε το μέλλον σας. Αποφασίστε τι θέλετε και κινηθείτε σταθερά προς αυτήν την κατεύθυνση.

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές, μέσα στην εργασιακή και την οικογενειακή του συντρόφου σας, που επιτέλους θα ξεμπλοκάρουν και την δική σας σχέση.

Ζυγός

Αν ξέρετε ότι μέσα στον εργασιακό σας κύκλο, υπάρχει παρασκήνιο, τότε μην εμπλακείτε. Αφήστε τους άλλους, και εσείς δείξτε την διπλωματική σας στάση.

Σκορπιός

Περισσότερο χρόνο και φροντίδα θα έχετε από τον άνθρωπο σας, που τώρα έχει και την διάθεση να τακτοποιήσει, όλες τις παλιές του εκκρεμότητες.

zodia-88

Τοξότης

Δεν είστε και τόσο σύμφωνοι, με αυτά που έχουν γίνει αυτό το χρονικό διάστημα, από την μεριά του αγαπημένου σας, και πρέπει άμεσα να του μιλήσετε.

Αιγόκερως

Όσα και να έχετε προσφέρει και πει, προς το άτομο που σας αφορά ερωτικά, ακόμη βλέπετε και εσείς ότι δεν έχει διάθεση για να έρθει πιο κοντά σας.

Χαρτομαντεια Υδροχόος

Πολλές οι επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σας, και που θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιηθείτε και να κλείσετε πολλά από τα προβλήματα σας.

Ιχθείς

Όσα ακούτε για τον πρώην σας, είναι αληθή. Έχει χωρίσει και τελευταία μιλάει με τα καλύτερα για εσάς. Ίσως και μια επίσκεψη να είναι γεγονός.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.