ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.06 Τρίτης

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.06 Τρίτης

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 04. Το Σπίτι (Ρήγας Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική διάθεση
– Σκέψεις άντρα
– Οικονομική σταθερότητα

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Τα ερωτικά σας δίκτυα έχουν πιάσει μια καινούργια προσωπικότητα. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να βρείτε και τον σωστό τρόπο, για να τον φέρετε πιο κοντά σας.

Ταύρος

Κάτι περιμένετε, και μάλλον δεν έχετε ακόμη πάρει τις σαφείς απαντήσεις από τον άνθρωπο σας, που συσχετίζονται με το τι θέλει και αυτός στα προσεχώς να κάνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Δίδυμοι

Εσείς με όλην αυτήν την εύνοια, που έχετε τώρα, μπορείτε να ολοκληρώσετε τις σκέψεις σας σε πράξεις και να έχετε μια μόνιμη ισορροπία σε όλα. Ακόμη και στον φιλικό σας κύκλο.

Καρκίνος

Μην αναλογίζεστε πια τι έχει γίνει στο παρελθόν, παρά μόνο τι τρέχει στο τώρα. Πιθανόν και κάπως έτσι να έρθουν και πάλι οι ισορροπίες μέσα στην σχέση σας.

Λέων

Αφήστε τα ζητούμενα των άλλων, και μην πιέζεστε για αυτά που θέλουν. Τώρα εσείς θα πρέπει να δείτε τι άλλο χρειάζεται να κάνετε με τον άνθρωπο σας.

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Τίποτα δεν μπορεί να γίνει από μόνο του, και αν εσείς πρώτα δεν βάλετε την σχέση αυτή σε μια ροή. Σίγουρα κάποια πράματα θέλει να σας τα πει και ο άνθρωπος σας.

Ζυγός

Χρειάζεστε τον χρόνο σας, για να ισορροπήσετε μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί. Τώρα θα πρέπει να δώσετε και περισσότερη βαρύτητα στον οικονομικό σας τομέα.

Σκορπιός

Μην ακούτε τι σας λένε οι τρίτοι, για το θέμα που ερωτικά σας απασχολεί. Εσείς είστε αυτοί, που τώρα μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο για να βρείτε λύσεις.

αγαπη

Τοξότης

Μάλλον θα πρέπει να αδιαφορήσετε για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην ζωή του πρώην σας. Μόνο τον χρόνο σας χάνετε και αυτό σίγουρα σας πληγώνει.

χαρτομαντεια Αιγόκερως

Διαφοροποιήστε την θέση σας, από όλα αυτά που είναι της μόδας. Καλύτερα να είστε μόνοι σας, παρά να περάσετε και πάλι από μια ερωτική απογοήτευση.

Υδροχόος

Σύμφωνα με αυτά που έχετε πάρει, μάλλον έχετε δώσει πολλά. Τώρα αυτό που έχετε ανάγκη είναι να διώξετε από το παρόν σας, άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας.

Ιχθείς

Είστε απόλυτα τυχεροί καθώς τώρα αυτό που σας χρειάζεται είναι ένα διάλειμμα, από άτομα και καταστάσεις που δεν είναι καν κοντά στην φιλοσοφία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.