ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.04 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.04 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 34. Τα Ψάρια ( Ρήγας Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ειδήσεις από το παρελθόν
2) Λόγια μεταξύ εραστών
3) Τυχερό χρήμα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Η δύναμη που έχετε, θα πρέπει αυτό το διάστημα που το ταίρι σας, έχει πολλά προβλήματα, να καλύψει και τους δύο σας. Γιατί όχι?!

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε αρκετά μπερδεμένοι, μέσα σε όλα αυτά που περνάτε. Μια δύσκολη σχέση, που σας απογοητεύει. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα για συζητήσεις.

ζωδια – Ζυγός: Τα λόγια σας έχουν πικράνει τον άνθρωπο σας, ένεκα του γεγονότος, ότι δεν βλέπετε καμία πρόοδο. Μην είστε όμως τόσο επιθετικοί.

ζωδια – Αιγόκερως: Μπορεί να έχετε πολλά ζόρια στα οικονομικά σας, και αυτό να σας χαλάει την διάθεση, αλλά μην ξεχνάτε να είστε και σωστοί σύντροφοι.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Πολλά τα μικρά και τα μεγαλύτερα θέματα, που πρέπει να φέρετε εις πέρας, αυτό το χρονικό διάστημα. Ενεργοποιηθείτε και όλα θα γίνουν.

ζωδια – Λέων: Η επιμονή και η γοητεία σας, είναι τα κλειδιά, που θα φέρουν κοντά σας, το πρώην ταίρι. Λίγο υπομονή και όλα θα γίνουν όπως επιθυμείτε.

ζωδια – Σκορπιός: Υπάρχει πολύς κόσμος γύρω σας, που έχει συναισθήματα για εσάς. Αυτό που έχει σημασία, είναι αν ξεχωρίστε ποιος είναι αυτός που μπορεί να σας δελεάσει.

ζωδια – Υδροχόος: Όλα έχουν αλλάξει αυτές τις ημέρες. Εσείς έχετε σκεφτεί να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας, για αυτά που κάνει και σας ενοχλούν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Το να μην ακούτε κανέναν, για το τι πρέπει να κάνετε μέσα στην σχέση σας, είναι το καλύτερο. Τα αστρολογικά είναι υπέρ σας και σας ανοίγουν δρόμους.

ζωδια – Παρθένος: Ο κόσμος που σας περιβάλλει δεν είναι και ο πιο κατάλληλος για να βρείτε τον επόμενο σύντροφο σας. Ψάξτε κάπου αλλού.. και κοντά στην προδιαγραφές σας.

ζωδια – Τοξότης: Είσαστε λίγο χαμένοι αυτό το διάστημα. Όλα σας φταίνε, και μάλλον την πληρώνει ο άνθρωπος σας. Λάθος, που πρέπει άμεσα να διορθώσετε.

ζωδια – Ιχθύς: Εσείς και τα συναισθήματα σας, πνίγετε τον σύντροφο σας, που αυτό που έχει ανάγκη αυτήν την εποχή. είναι να είσαστε ισορροπημένοι στο μεταξύ σας.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/04 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις