ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.04 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.04 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 03. Το Πλοίο (10 Μπαστούνι)
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική διαμάχη
– Λάθος εκτιμήσεις
– Ταξίδι

χαρτομαντεια, Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Δεν υπάρχουν γύρω σας οι κατάλληλες ακόμη προϋποθέσεις για να ενωθείτε με το πρόσωπο που θέλετε, και σίγουρα δεν σας αφορούν πια οι διπλές καταστάσεις!

Ταύρος

Θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, σε όλα αυτά τα άτομα, που είναι γύρω σας και θέλουν να σας μιλήσουν για αγάπη, καθώς οι εποχές δεν είναι και οι πιο αθώες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Μπορείτε να μείνετε αυτό το διάστημα μόνοι σας, και μακριά από ερωτικές καταστάσεις, που δεν σας προσφέρουν αυτό που θέλετε. Τα καλύτερα έρχονται από τον νέο μήνα.

Καρκίνος

Όλη η μέρα σας, θα είναι γεμάτη από κόσμο και προτάσεις για διασκέδαση! Μέσα σε όλο αυτό θα υπάρχει και ένα ιδιαίτερο άτομο που σας θέλει ερωτικά.

Λέων

Τα ρομαντικό στοιχείο που έχει έρθει στην επιφάνεια μέσα σε μια φιλική σχέση ετών, σίγουρα δεν σας αφήνει καθόλου αδιάφορους…και σίγουρα και την άλλη πλευρά.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Έχουν γίνει πολλά μέσα στην σχέση σας, αυτό το τελευταίο διάστημα και εσείς οι δύο σαν ζευγάρι έχετε αποξενωθεί. Καλό θα ήταν άμεσα να μιλήσετε.

χαρτομαντεια Ζυγός

Μπορεί το ταίρι σας, να σας έχει μιλήσει για το έντονο του παρελθόν αλλά είναι μόνο για να γνωριστείτε πολύ καλύτερα. Όχι όμως για να ζηλεύετε και τόσο πολύ.

Σκορπιός

Έχετε αφήσει τα παλιά, να σβήσουν πλέον από την καρδιά σας, και αυτό έχει τώρα φέρει πιο κοντά σας νέα άτομα, που δείχνουν να σας ταιριάζουν πολύ!

Τοξότης

Όλα αυτά που έχετε εκμυστηρευτεί στον άνθρωπο σας, τον έχουν κάνει σίγουρα να είναι πιο κοντά σας ερωτικά. Τώρα είναι και η δική του η σειρά.

zwdia shmera

Αιγόκερως

Μέχρι το βράδυ θα έχουν γίνει πολλά μέσα στην σχέση σας και όλα μόνο ευχάριστα. Τώρα πρέπει να διώξετε από το μεταξύ σας όλα αυτά που σας ενοχλούν.

Υδροχόος

Τα δεδομένα στην ζωή σας, αλλάζουν και αυτό σας κάνει να θέλετε να μιλήσετε πιο καθαρά στον άνθρωπο σας, για αυτά που σας απασχολούν έντονα.

Ιχθείς

Οι καταστάσεις μέσα στην ζωή και την καθημερινότητα του συντρόφου σας, είναι δύσκολες άρα δώστε του χρόνο για να τις αντιμετωπίσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.