ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.05 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.05 Κυριακή

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 22. ΟΙ Δρόμοι ( Ντάμα Καρό )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Νέα πρόσωπα
– Επιστροφές
– Οικονομική κινητικότητα

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Οι ματιές που πέφτουν μέσα στους χώρους εργασίας, σίγουρα σας έχουν κάνει και έχετε καταλάβει, ότι ένα συγκεκριμένο άτομο, σας έχει ερωτευτεί βαθιά.

Ταύρος

Μην ανοίγετε πόρτες στο παρελθόν, μόνο και μόνο από περιέργεια. Μπορεί και στο τέλος, κάποιος από τους δύο σας να παρεξηγηθεί ή να πληγωθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Είστε από τα πιο σοβαρά και πρακτικά μυαλά, του ζωδιακού κύκλου και το μόνο που σας χρειάζεται τώρα, είναι και μια μεγάλη και αληθινή αγκαλιά τελικά.

χαρτομαντεια Καρκίνος

Δεν θα καταφέρετε τίποτα στην σχέση σας, αν συνεχίζετε να είστε απών ή και να μην δίνετε και τόση σημασία τελικά στα θέματα του συντρόφου σας. Κάτι έχει αλλάξει.

Λέων

Από αυτά που γίνονται γύρω σας, σε ερωτικό επίπεδο…μάλλον εσείς δεν έχετε καταλάβει τίποτα. Είστε ακόμη απορροφημένοι να κυνηγάτε το άδοξο παρελθόν σας.

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Θα πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά, τι θα κάνετε με την σχέση σας καθώς οι φίλοι και οι συγγενείς σας παροτρύνουν να τολμήσετε και το επόμενο βήμα.

Ζυγός

Δεν ξέρετε τι μπορεί να κρύβει στην ψυχή του ο άνθρωπος που τώρα σας ενδιαφέρει, και δεν ανταποκρίνεται τόσο στα καλέσματα σας. Καλύτερα να του δώσετε χρόνο.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Δεν έχετε δώσει και πολλά για να ζητάτε ακόμη περισσότερα, από το άτομο που είναι δίπλα σας. Μπορεί και να περιμένει τις επόμενες κινήσεις από εσάς.

FACEBOOK (1)

Τοξότης

Αν μένετε μακριά από καταστάσεις ερωτικές, το μόνο που μπορεί εν τέλει να κυκλοφορεί μέσα στο μυαλό σας, είναι ο πρώην σας, και αυτό δεν σας πάει πουθενά.

Αιγόκερως

Από σήμερα και μέχρι να βρείτε χρόνο αρκετό για να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, φροντίστε να ψάξετε και για λύσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Υδροχόος

Όλα τα σχέδια και τα πλάνα του, θέλει ο σύντροφος σας, να σας αποκαλύψει και μέσα σε όλα αυτά, θα σας κάνει και ένα πολύ μεγάλο δώρο που θα σας εκπλήξει.

Ιχθείς

Μέσα στον φιλικό σας κύκλο, τρέχει ήδη μια καινούργια γνωριμία, που σας προσεγγίζει με έναν περίεργο τρόπο. Μια ερωτική εξομολόγηση πλησιάζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.