ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.05 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.05 Δευτέρα

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 31. Ο Ήλιος ( Άσσος Καρό )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική ένταση
– Δρομολόγια
– Οικονομική επιτυχία

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν έχετε καταλάβει τι σχέδια έχει μέσα στο μυαλό του ο σύντροφος σας, που το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι πολύ σιωπηλός. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε απαντήσεις.

Ταύρος

Δεν ξέρετε και τόσα πολλά τελικά για τον άνθρωπο που αγαπάτε, και πιθανόν και τώρα οι πραγματικοί χαρακτήρες να έρχονται στην επιφάνεια..και των δύο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Θετικές εξελίξεις, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας σας, φέρνει το επόμενο χρονικό διάστημα και πιθανόν και να ακουμπήσει και την ευαίσθητη καρδιά σας.

χαρτομαντεια Καρκίνος

Οι βαθιές και αληθινές ανάγκες του συντρόφου σας, έχουν βγει στην επιφάνεια, και τώρα κάποια πράματα μπορούν να γίνουν αντιληπτά από εσάς.

Λέων

Οι ερωτικές συζητήσεις, που έχετε με τον άνθρωπο σας, έχουν αρχίσει σίγουρα και σοβαρεύουν. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα έχετε μια αποκάλυψη.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Παρθένος

Όσα έχετε κάνει στο παρελθόν σας, ακόμη δεν τα έχετε ξεχάσει…και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι η καρδιά σας, χτυπά για έναν άνθρωπο που σας δυσκολεύει.

Ζυγός

Δεν είστε καθόλου αδιάφοροι, για αυτά που συμβαίνουν στην αισθηματική ζωή, του ατόμου που και εσάς σας αφορά. Καλύτερα και άμεσα να του μιλήσετε πιο ξεκάθαρα.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Δεν είστε και τόσο αποφασισμένοι για μια επανασύνδεση, και πιθανόν και στο τώρα, από την μεριά σας να προβάλετε κάποιες καθυστερήσεις για να σκεφτείτε.

αγαπη

Τοξότης

Όσα και να ξέρετε για τον άνθρωπο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, καλύτερα να περιμένετε και να γνωριστείτε από κοντά. Ίσως και μέσα σε αυτόν τον μήνα.

Αιγόκερως

Οι ματιές σας οι ερωτικές σίγουρα πια δεν κρύβονται. Τώρα έχετε σίγουρα καταλάβει, ότι έχετε και την αντίστοιχη ανταπόκριση, που θα γίνει και επικοινωνιακό πλησίασμα.

Υδροχόος

Πολλά τα οικογενειακά μέτωπα, που έχετε ανοίξει και μάλλον τώρα πρέπει και να τα τακτοποιήσετε. Ακόμη και στα οικονομικά σας, κάτι πρέπει να βάλετε σε ιεραρχία.

χαρτομαντεια Ιχθείς

Το ερωτικό σας θάρρος, είναι χωρίς πραγματικά προηγούμενο. Τουλάχιστον έχετε πιάσει την προσοχή αυτού που θέλετε και θα υπάρξουν βήματα από μεριάς του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.