ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.04 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.04 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 35. Η Άγκυρα ( 09 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Δυναμική επανασύνδεση
2) Απαντήσεις που θα πείσουν
3) Αλλαγές στα εργασιακά

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Δεν χρειάζεται να πιέσετε το άτομο, που μόλις το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε γνωρίσει, για να σας ορίσει την κοινή σας πορεία.

ζωδια – Καρκίνος: Πολλά τα πράματα που πρέπει μέσα στις ερχόμενες ημέρες, να βάλετε σε μια σειρά, και ειδικά στα οικονομικά σας, που είναι ανθηρά.

ζωδια – Ζυγός: Οι σκέψεις και τα αισθήματα που έχουν μπερδευτεί στο παρόν σας, ίσως να σας δίνουν ένα σήμα ότι κάτι δεν πρέπει να συνεχίσετε.

ζωδια – Αιγόκερως: Τα λόγια και οι πράξεις σας, έχουν ξεκλειδώσει την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε ότι υπάρχει πολλή μοναξιά στην σχέση σας, αλλά αυτό θα αλλάξει με την πρωτοβουλία του συντρόφου σας.

ζωδια – Λέων: Οι ψυχολογικές διακυμάνσεις, που έχετε δεν θα πρέπει να σας βάζουν ένα στοπ, στο να βγείτε έξω και να περάσετε καλά με τους φίλους σας.

ζωδια – Σκορπιός: Πολλά τα περίεργα που έχετε αντιληφθεί στην συμπεριφορά του ανθρώπου σας. Πριν τις ερωτήσεις, ψάξτε από μόνοι σας πιο βαθιά.

ζωδια – Υδροχόος: Από τα πολλά που έχετε ακούσει στο παρελθόν σας, πια δε πιστεύετε τίποτα και κανένα. Δεν πειράζει. Το σύμπαν έχει εκπλήξεις για εσάς.

xartomanteia

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε ανάμεσα σε δύο πολύ σοβαρές προτάσεις. Μην κάνετε κάποια βιαστική κίνηση τώρα. Ίσως από τον καινούργιο μήνα που τα άστρα είναι υπέρ σας.

ζωδια – Παρθένος: Από το επόμενο διάστημα, θα υπάρχουν προτάσεις που θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας, για να περάσετε σε πιο σημαντικές δεσμεύσεις.

ζωδια – Τοξότης: Μην χάνετε λοιπόν τον χρόνο σας με άτομα, που έχουν δείξει στο παρελθόν ότι δεν θέλουν κάτι περισσότερο – πιο διαρκές μαζί σας.

ζωδια – Ιχθύς: Οι εξηγήσεις που έχετε ζητήσει από το ταίρι σας, θα έρθουν και θα σας λύσουν όλες τις απορίες, που σας έχουν τόσο πολύ ταλαιπωρήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις