ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.05 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.05 Τρίτη

ερωτικη χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 35. Η Άγκυρα ( 09 Μπαστούνια )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές αντιστάσεις
– Λόγια άντρα
– Οικονομικές ευκολίες

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Με τόσα άτομα, που έχετε γύρω σας αποκλείεται να αισθάνεστε μόνοι σας. Τώρα χρειάζεται και να ανοίξετε τις αισθήσεις σας, σε νέα καλέσματα…από παντού.

Ταύρος

Είστε λίγο αργοί, στις κινήσεις σας και πιθανόν και να πρέπει τώρα να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, καθώς το ταίρι σας, έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Δεν σας νοιάζει τελικά καθόλου το φλερτ, που έρχεται από κάποιον κοινωνικό σας γνώριμο. Καλύτερα και με έναν έμμεσο τρόπο, να το δείξετε!

ερωτικη χαρτομαντεια Καρκίνος

Είστε σίγουροι για να συναισθήματα σας, και μάλλον τώρα θα πρέπει και να τα εκφράσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, καθώς έχει αρχίσει…και κουράζεται.

Λέων

Κάτι έχει τελικά αλλάξει μέσα σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και δεν αισθάνεστε το ίδιο όμορφα όπως και παλιά. Τώρα πρέπει να μιλήσετε με το ταίρι σας.

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Πολλά και ουσιαστικά τα λόγια που θέλει να σας κάνει το άτομο που αγαπάτε, και που τώρα μπορεί όλα αυτά σίγουρα και να τα υποστηρίξει με πράξεις.

Ζυγός

Πολλά τα θέματα τα οικονομικά που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος σας, και αυτός τελικά είναι και ο κύριος λόγος που τώρα δεν έχει κάνει κάποια νύξη για το μέλλον σας.

ερωτικη χαρτομαντεια Σκορπιός

Δεν ξέρετε και τόσα πολλά για το παρόν ή και για το παρελθόν του ατόμου, που έχετε στον ερωτικό σας στόχο. Δεν θα ήταν ότι και πιο κομψό, να ρωτήσετε τους τρίτους.

zodia-88

Τοξότης

Μπορεί να είστε μόνοι, αλλά τελικά τώρα όλα θα αλλάξουν! Υπάρχουν καταστάσεις που σας κυκλώνουν και που σύντομα θα έχετε πολλά να μάθετε.

Αιγόκερως

Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε που έχετε να δείτε τον άνθρωπο σας. Μπορεί να έχει μεσολαβήσει ένα μεγάλο χρονικό κενό, αλλά τα συναισθήματα είναι θετικά ακόμη.

Υδροχόος

Όσα κάνετε τώρα μέσα στην εργασία αλλά και την οικογένεια σας, μην τα αφήσετε μόνο και μόνο για να ασχοληθείτε με έναν νέο – άγνωστο έρωτα.

Ιχθείς

Ένα φιλικό πρόσωπο που κινείται χρόνια μέσα στους κύκλους σας κάνει ότι μπορεί, να σας τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον. Ίσως και να το δείτε με πιο προσοχή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.