Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.06 Παρασκευή

lenorman

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.06 Παρασκευή

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 18. Ο Σκύλος (Δέκα Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Βαθιά συναισθήματα
– Ερωτική ένταση
– Οικονομική ροή

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν θα κρύψετε την δυσαρέσκεια σας για όλα αυτά που κάνει και λέει αυτός που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Τώρα αυτό που σας χρειάζεται είναι ένας καλός διάλογος.

Ταύρος

Θα ξεφύγετε από καταστάσεις, που δεν σας αρέσουν τελικά. Τώρα αυτό που έχει την μέγιστη του σημασία, είναι να βρείτε εσείς τον τρόπο που θα ηρεμήσετε από όλα και όλους.

Δίδυμοι

Το σύμπαν θέλει να σας βοηθήσει, στο να λύσετε πολλά από τα δεσμευτικά σας προβλήματα. Σε δεύτερο τόνο θα υπάρξει και μια νέα αγάπη στην ζωή σας, που θα σας ανανεώσει.

chartomantia-087

Καρκίνος

Δεν είστε εσείς για να συμπληρώσετε κανέναν…ή τα κενά του. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να ηρεμήσετε, και να κοιτάξετε όλους αυτούς που σας κυκλώνουν με περιέργεια.

Λέων

Δεν φταίτε εσείς, που τα πράματα μέσα στην σχέση σας, έχουν γίνει δύσκολα. Τώρα και το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει πιο ανοιχτά, για τις προσδοκίες του.

Παρθένος

Μην ακούτε τα κουτσομπολιά του κόσμου. Τώρα αυτό που συμβαίνει είναι ότι το πρώην ταίρι σας, κάνει ότι μπορεί μέσα από τους κοινούς σας γνωστούς, για να σας τραβήξει την προσοχή.

zodia-zwdia-9988

χαρτομαντεια Ζυγός

Δεν ξέρετε τι άλλο να κάνετε και να προσφέρετε στον άνθρωπο που είστε μαζί, απλά και μόνο για να σας δώσει περισσότερη προσοχή. Αφήστε τον ίδιο να κάνει κάποια κίνηση.

Σκορπιός

Δεν ξέρετε τι συμβαίνει γύρω σας και ποιος τελικά θέλει την καρδιά σας, και ποιος απλά να περάσει την ώρα του. Εσείς είστε από τα πιο έξυπνα ζώδια, άρα προσοχή.

Τοξότης

Είστε ερωτευμένοι και αυτό τώρα το ζείτε εις το έπακρον του. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του μήνα, θα σας δώσουν και κάποια καλύτερη οικονομική άνεση.

zodia-0988

Αιγόκερως

Το συντροφικό σας έτερο, κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να σας χαροποιήσει. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα σας δείχνει πολλά για το μέλλον σας.

Υδροχόος

Όλες αυτές οι παρεξηγήσεις που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό, μέσα στον δεσμό σας, είναι μόνο απόρροια, από το δικό σας ερωτικό παρελθόν, που ακόμη σας ενοχλεί.

Ιχθείς

Μέσα στην ημέρα, θα δεχτείτε τηλέφωνο από ένα παλιό σας αγαπημένο πρόσωπο, που το μόνο που θέλει είναι να σας ανακοινώσει, κάτι αρκετά προσωπικό του.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.