ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.11 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.11 Σαββάτο

 

Η Κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου Το Σπίτι  (Ρήγας Κούπα)

Απόκτηση παιδιού, επιτυχής ολοκλήρωση μακροχρόνιας αγάπης, έρωτας με θετικές προοπτικές, επανασύνδεση πολύ σύντομα.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Δώστε μια προτεραιότητα σε αυτούς  που ασχολούνται μαζί σας, και προσπαθούν να κερδίσουν την καρδιά και το μυαλό σας. Ίσως και να το αξίζουν.

 

ζωδια – Καρκίνος: Είστε αρκετά απαισιόδοξοι και αυτό το δείχνετε και στον άνθρωπο σας. Οι μέρες απαιτούν προσοχή στους λόγους και ιδιαίτερη εγκράτεια στις πράξεις.

 

ζωδια – Ζυγός: Έχετε αφήσει, στο πέρασμα του χρόνου, να αδειάσουν οι μπαταρίες σας. Έχει έρθει η κατάλληλη ώρα για αλλαγές, που σίγουρα αφορούν και την ερωτική σας καθημερινότητα.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Αυτό που κρύβεται μέσα σας, δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να εκφράσετε. Όσο και αν θέλετε ένα ιδιαίτερο άτομο, θα χρειαστεί να περιμένετε κιάλλο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Μια παρεξήγηση και ένας πιθανός χωρισμός είναι τα αποτελέσματα της δικής σας, προσωπικής ανασφάλειας….που ρέει αυτήν την περίοδο ασταμάτητα.

 

ζωδια – Λέων: Να είστε πιο τυπικοί και σωστοί, με το άνθρωπο που υποστηρίζει τις επιλογές και τις διαδρομές σας. Οι μέρες απαιτούν συνεννόηση σε όλα τα επίπεδα και από τις δύο πλευρές. .

 

ζωδια – Σκορπιός:   Θα αποφύγετε την ταλαιπωρία αν αποφασίσετε, να ανοιχτείτε και να μιλήσετε σοβαρά  στον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι έχει αρχίσει να κουράζεται… από την διφορούμενη συμπεριφορά σας.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Υπερασπιστείτε τον δεσμό σας, έναντι πολλών τρίτων παρεμβολών που θα προκύψουν, από γνωστούς αλλά και καινούργιους πειρασμούς.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Μια λάθος κίνηση στο τώρα θα είχε μακροχρόνιες συνέπειες μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες μέχρι τα τέλη του μήνα Νοεμβρίου είναι επικίνδυνες για παρεξηγήσεις και χωρισμό.

 

ζωδια – Παρθένος: Πολλά αυτά που πρέπει στο τώρα σας να διορθώσετε μέσα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό που επιβάλλεται να ισορροπήσετε είναι η ανασφάλεια η δική σας!

 

ζωδια – Τοξότης: Θα αντιμετωπίσετε πολλές προβληματικές συμπεριφορές μέσα στις επόμενες 1-3 ημέρες. Μην πείτε άσκοπα λόγια, απλά μιλήστε ειλικρινά και με επιχειρήματα.

 

ζωδια – Ιχθύς: Μην προκαλέσετε και μην ανοίξετε κουβέντες, που τυχόν αν πληγώσουν τον άνθρωπο σας, μόνο και μόνο, για να πάρετε κάποιες απαντήσεις!

zodia-taro-zwdia