ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.02 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.02 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 22. Ο Δρόμος ( Ντάμα Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Εξελίξεις αγάπης
2) Γυναικείες φιλοφρονήσεις
3) Επιχειρησιακές επεκτάσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Πολλά τα παράπονα που θα εκφράσετε στον άνθρωπο σας για όλα αυτά που δεν σας δίνει μέσα στην σχέση σας. Όποιο και να είναι το πρόβλημα μπορεί να λυθεί.

ζωδια – Καρκίνος: Μην μπαίνετε στις διαδικασίες του εξηγείν προς τον σύντροφο σας, για αυτά που θέλετε σαν άνθρωπος να κάνετε. Ουδείς θα σας κόψει τον δρόμο.

ζωδια – Ζυγός: Μια καινούργια γνωριμία σας έχει φτιάξει κατά πολύ την ψυχολογία. Αυτό μέσα στον νέο μήνα, θα εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση.

ζωδια – Αιγόκερως: Ζείτε ανεπανάληπτες στιγμές. Το παρελθόν σας έρχεται και σας ζητά επανασύνδεση. Νέος έρωτας, σας έχει εντοπίσει μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Εσείς αποφασίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μην ανοίξετε τα χαρτιά σας σε άτομα που ακόμη είναι νέα στην ζωή σας. Το πιο πιθανόν είναι να απογοητευτείτε. Μια εγκράτεια δεν βλάπτει.

ζωδια – Λέων: Οι σκέψεις και τα βαθιά σας συναισθήματα εκφράζουν θυμό. Αυτό που έχει σημασία είναι να δείτε τι και ποιος σας τα προκαλεί, και να βρείτε τις σχετικές λύσεις.

ζωδια – Σκορπιός: Μπορείτε να δείτε πια πιο καθαρά από κάθε άλλη φορά. Οι μέρες που πέρασαν αν και δύσκολες επικοινωνιακά, σας κάνουν πιο ώριμους από ποτέ.

ζωδια – Υδροχόος: Μην κάνετε τίποτα που να σας αδικεί. Στον άνθρωπο σας, πείτε όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν, και αφήστε τον να βρει τον τρόπο να σας τα προσφέρει.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Όλα είναι γύρω σας θετικά. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες αλλά και οι άνθρωποι που αγαπάτε σας υποστηρίζουν και σας κάνουν να εξελίσσεστε σε κάθε τομέα.

ζωδια – Παρθένος: Δεν πρόκειται εσείς να αποδεχτείτε προτάσεις από το παρελθόν. Έχετε περάσει πολλά και το μόνο που απομένει είναι να προστατέψετε τον εαυτό σας.

ζωδια – Τοξότης: Οι λόγοι και οι πράξεις σας έχουν γοητεύσει, τον καινούργιο έρωτα της ζωής σας και το μόνο που απομένει, είναι όλα αυτά να εξελιχτούν σε κάτι ποιοτικότερο

ζωδια – Ιχθύς: Με το να μιλάτε μόνο, δεν θα καταφέρετε τίποτα. Προσπαθήστε να συμπληρώστε με πράξεις που θα κάνουν τους γύρω σας να σας πιστέψουν.