ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.04 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.04 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 01. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Δεκτικές συμπεριφορές
2) Καινούργιος έρωτας
3) Επιχειρησιακές εξελίξεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι δυσκολίες που έχετε έχουν να κάνουν με τον οικονομικό σας τομέα. Αυτό ευτυχώς είναι και κάτι που θα λυθεί τις επόμενες εβδομάδες.

ζωδια – Καρκίνος: Θα πρέπει να συνδυάσετε πολλά πράματα, πριν είσαστε ακόμη έτοιμοι να κάνετε τις ανακοινώσεις, στον άνθρωπο σας.

ζωδια – Ζυγός: Όλα έχουν ένα όριο και αυτό είναι κάτι , που θα πρέπει να το καταστήσετε φανερό σε όλους. Και σε παλιούς και σε καινούργιους.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι μέρες του Πάσχα, θα σας δώσουν τις ευκαιρίες έτσι ώστε, να πλησιάσετε περισσότερο το ταίρι σας και να λύσετε τις όποιες παρεξηγήσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Σας έχουν κατηγορήσει ότι, είσαστε υπερβολικοί και ότι πιέζετε. Μάλλον, δεν έχουν ακόμη καταλάβει, ότι απλά, δεν θέλετε να χάνετε τον χρόνο σας.

ζωδια – Λέων: Είσαστε μέσα σε όλα και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε πολύ καλύτερα ψυχολογικά. Μην το διακόψετε αυτό για κανέναν και για τίποτα.

ζωδια – Σκορπιός: Πολλά τα αισθηματικά δώρα, που έχετε να εισπράξετε από τον άνθρωπο σας, που πια έχει την διάθεση να παραμερίσει τις κόντρες στο μεταξύ σας.

ζωδια – Υδροχόος: Κοιτάξτε πιο σοβαρά και βαθιά μέσα σας. Υπάρχουν πράματα που ακόμη πονούν από το παρελθόν. Ίσως να χρειάζεται να πάτε πια παρακάτω.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μέσα σε μια σχέση δεν μπορούν όλα να είναι ρόδινα. Αυτό είναι φυσικά και κάτι πάνω στο οποίο, και εσείς πρέπει να δουλέψετε.

ζωδια – Παρθένος: Οι σχέσεις που για πολλούς λόγους, είχαν παγώσει…αυτές τις ημέρες, τα ταίρια θα βρουν τους τρόπους για να είναι μαζί και καλά.

ζωδια – Τοξότης: Είσαστε μόνιμα μέσα σε μια ανασφάλεια, για την αισθηματική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που σας φθείρει και σας αποπροσανατολίζει από τον σκοπό σας.

ζωδια – Ιχθύς: Μην δεχτείτε κάτι από το παρελθόν σας, χωρίς να το φιλτράρετε. Το καλύτερο θα ήταν να συζητήσετε και να ακούστε τι έχουν να σας προσφέρουν.