ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.06 Σαββάτο

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.06 Σαββάτο

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 24. Η Καρδιά (Βαλές Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές εξομολογήσεις
– Συναισθήματα μεγάλα
– Γάμος

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Είστε απόλυτα δοσμένοι, στην εργασία και στα οικογενειακά σας θέματα, που θα σας κάνουν να ηρεμήσετε αλλά και να λύσετε πολλά από τα προβλήματα σας.

Ταύρος

Μόνο καλύτερες θα είναι οι ημέρες, για την σχέση σας καθώς τώρα το συντροφικό σας έτερο ζητάει να σας μιλήσει για το μέλλον μακριά από τα λάθη του παρελθόντος!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Δίδυμοι

Οι δομές που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, είναι καλές και αυτό σίγουρα θα σας φέρει σε μια κατάσταση ή και ανάγκη για να δεσμευτείτε και επίσημα.

Καρκίνος

Οι κακές γλώσσες είναι παντού και μάλλον σας έχουν πληγώσει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να βρείτε την αλήθεια και αυτό να σας λυτρώσει.

Λέων

Κοπιάζετε πολύ και μάλλον δεν είστε ακόμη σε φάση για να βρείτε μια νέα αγάπη, που να σας δώσει ότι σας έχει λείψει από το τόσο δύσκολο σας παρελθόν.

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Η αγάπη που ακόμη αισθάνεστε μέσα σας, για τον πρώην σας, είναι και ένα μεγάλο πια στοπ, σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε με κάποια νέα πρόσωπα.

Ζυγός

Ιδιαίτερα χαιρετίσματα θα έχετε από μια παλιά σας ερωτικά γνωριμία. Από την επόμενη εβδομάδα θα δεχτείτε και επισκέψεις, γεμάτες νόημα και υποσχέσεις.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Δεν θέλετε να κάνετε κάτι που να μπορεί να σας εκθέσει στον άνθρωπο που αγαπάτε. Πιθανόν και να είστε λίγο πιο προσεχτικοί με τα φλερτ γύρω σας.

αγαπη

Τοξότης

Πολλά τα φιλικά σας πρόσωπα που σας καλούν σε διάφορα κοινωνικά γεγονότα. Εσείς που είστε μόνοι σας, θα πρέπει να έχετε και τις ερωτικές σας κεραίες σηκωμένες.

Αιγόκερως

Με την μετριότητα δεν τα έχετε καλά, και αυτό τώρα έχει αρχίσει και σας ενοχλεί μέσα στην σχέση σας. Καλύτερα να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, που είναι λίγο απαθής.

Υδροχόος

Όπου και να πάτε δεν θα βρείτε κάτι καλύτερο από αυτό που έχετε τώρα μέσα στην ερωτική σας ζωή. Πιθανόν και να χρειαστεί να κάνετε κάποια πιο σοβαρή συζήτηση.

Ιχθείς

Δεν μπορείτε να χωρίζετε και να επανασυνδέεστε άμεσα. Όλο αυτό με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει έχει γίνει παιχνίδι και μάλλον τα συναισθήματα τείνουν να φθαρούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.