ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.02 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.02 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 19 Ο Πύργος ( 06 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λάθος συμπεριφορές
2) Σχέσεις που καταρρέουν
3) Δύσκολη Συνεργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Όλα περιστρέφονται μέσα στο κεφάλι σας και μόνο σας λυπούν τελικά. Αυτό είναι μια λάθος στάση ζωής, που σας αποκλείει από τα καλά που σας πλησιάζουν.

ζωδια – Καρκίνος: Μια πρόταση που θα έρθει από την πλευρά του συντρόφου σας, θα σας συγκινήσει. Πιθανόν να θέλει κάτι πια περισσότερο από την σχέση σας.

ζωδια – Ζυγός: Αν όλα συνεχίσουν έτσι καλά όπως τα έχετε προγραμματίσει το μόνο σίγουρο είναι ότι, μέχρι να λήξει ο μήνας, θα έχετε και πάλι πίσω στην ζωή σας, το άτομο που αγαπάτε.

ζωδια – Αιγόκερως: Μια ερωτική υπόθεση που μπαινοβγαίνει μέσα στο μυαλό σας, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καλείστε άμεσα να ξεδιαλύνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αυτό που έχει άμεση σημασία για εσάς, είναι να κρατήσετε τους τρίτους αλλά και το παρελθόν σας, μακριά από την αισθηματική σας σχέση.

ζωδια – Λέων: Μην αφήνεστε στην δίνη ενός νέου έρωτα. Σίγουρα απολαύστε το αλλά μην ξεχνάτε ποτέ, όλα αυτά τα δύσκολα που ανάλογα περάσατε στο παρελθόν.

ζωδια – Σκορπιός: Μην κάνετε πάλι τα ίδια λάθη. Το καινούργιο άτομο που σας έχει προσεγγίσει, δεν είναι κατάλληλο για εσάς και το ξέρετε. Αλλάξτε δρόμο.

ζωδια – Υδροχόος: Εκπλήξεις και πολλές ευκαιρίες, θα δώσει αυτή η εποχή σε όλους όσου είναι μόνοι και αναζητούν…κάτι που θα ζεστάνει την καρδιά τους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μπορεί να μείνετε και για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει ισορροπίες και καλή διάθεση.

ζωδια – Παρθένος: Πολλές οι προτάσεις που θα σας γίνουν για να αλλάξετε παραστάσεις αλλά και να δείτε νέα πρόσωπα. Ο έρωτας δεν είναι πολύ μακριά.

ζωδια – Τοξότης: Μια παλιά σας ερωτική ιστορία, που ακόμη στοιχειώνει το μυαλό σας, θα σας αναγκάσει να πάτε πίσω στο πρόσφατο σας παρελθόν και να κάνετε ξεκαθαρίσματα.

ζωδια – Ιχθύς: Τα νεύρα σας, από όπου και να προέρχονται δεν σας προσφέρουν τίποτα. Αντιθέτως, στεναχωρούν τον άνθρωπο σας.