ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.04 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.04 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 32. Το Φεγγάρι ( 08 Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτικά λόγια
2) Αισθηματικές εξομολογήσεις
3) Νέες πηγές χρημάτων

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Μην κοιτάτε τι έγινε στο παρελθόν. Ασχοληθείτε με το ενεργό σας παρόν. Αν κάποιος θέλει μπορεί να έρθει να σας βρει. Μην κοπιάζετε άλλο εσείς.

ζωδια – Καρκίνος: Κάντε σήμερα ότι καλύτερο, μπορείτε για να λύσετε, τις διαφορές που έχετε με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να θέλει να πάτε την σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο.

ζωδια – Ζυγός: Μην ακούτε κανέναν. Εσείς πραγματικά ξέρετε πολύ καλύτερα από τον κάθε έναν, τι χρειάζεται να κάνετε για να φτιάξετε τον δεσμό σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Εσείς και τα περιβάλλοντα σας, είσαστε σε μια σύγκρουση, ένεκα των ερωτικών σας επιλογών που ομολογουμένως, δεν σας έχουν δικαιώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Από την καινούργια εβδομάδα. θα έχετε κάτι καινούργιο να περιμένετε στα οικονομικά σας δεδομένα. Σειρά μετά έχουν τα αισθηματικά σας.

ζωδια – Λέων: Πολλά τα λόγια που έχουν ανταλλαχτεί μέσα στην σχέση σας, και ίσως και οι δύο να έχετε πληγωθεί. Το καλύτερο είναι να βρείτε τη πηγή του προβλήματος.

ζωδια – Σκορπιός: Όλα αλλάζουν μέσα στο μυαλό σας. Αυτό έχει να κάνει πια ότι έχετε ολοκληρωτικά, ξεφύγει από τις σκέψεις- αναμνήσεις, του άσχημου σας παρελθόντος.

ζωδια – Υδροχόος: Ο σκοπός σας τελικά, δεν είναι αυτός που έχει μέσα στο μυαλό του ο άνθρωπος σας. Έχει έρθει ο καιρός να πάρετε τελικές αποφάσεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Η οικονομική σας κατάσταση, θα είναι πολύ καλύτερη το επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτό θα σας ανοίξει και τους δρόμους, για όλα τα πεδία της ζωής σας.

ζωδια – Παρθένος: Δεν υπάρχει κάποιος που αυτήν την εποχή, να σας κάνει το κλικ. Από τις επόμενες ημέρες, το σύμπαν σας έχει μεγάλες εκπλήξεις.

ζωδια – Τοξότης: Είσαστε μέσα σε ένα μόνιμο άγχος για όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν, και φοβάστε μην τα ξαναζήσετε στο παρόν σας.

ζωδια – Ιχθύς: Θετικές αλλαγές, θα δείτε μέσα στον δεσμό σας και με πρωτοβουλία του συντρόφου σας. Όλα τα άλλα θα είναι απλά και γρήγορα.