ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.04 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.04 Τρίτη

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 18. Ο Σκύλος ( Δέκα Κούπα )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
– Αισθηματικές εντάσεις
– Ερωτική αγάπη
– Επιχειρηματικά σχέδια

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Δεν μπορείτε να φύγετε τελικά και τόσο εύκολα, από τον δεσμό αυτόν. Τουλάχιστον βάλτε μέσα στην καρδιά σας ένα χρονικό όριο, για το μέχρι πότε θα αναμένετε εξελίξεις.

Ταύρος

Σίγουρα έχετε χάσει πολύ χρόνο, με το να περιμένετε τον πρώην σας να πάρει την απόφαση του γυρισμού. Τώρα είναι θέμα και των δικών σας αντοχών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Είστε πραγματικά, ότι καλύτερο έχετε κάνει αυτό το χρονικό διάστημα, με το να μένετε μόνοι και χωρίς κάποια απαιτητική ερωτική σχέση και σύντροφο.

Καρκίνος

Θα πρέπει να δώσετε χρόνο στην ερωτική σας σχέση αλλά και στο ταίρι σας, για να καταφέρετε να λύσετε προβλήματα που κατά καιρούς έρχονται από το παρελθόν.

Λέων

Είστε μέσα στην καρδιά κάποιου που ούτε κάν έχετε φανταστεί. Τώρα χρειάζεται από μεριάς σας, να δείξετε ψυχραιμία, σε αυτά που θα σας ανακοινωθούν.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Δεν ξέρετε τι έχει συμβεί αυτό το τελευταίο διάστημα, στην καθημερινότητα του πρώην αγαπημένου σας, καθώς ήδη κάνετε σκέψεις για να τον ξανα-ψάξετε!

χαρτομαντεια Ζυγός

Υπάρχουν πολλά σενάρια που περνάνε από το μυαλό σας, και που σίγουρα θα πρέπει να τα ξανασυζητήσετε με τον σύντροφο σας, για να πάρετε αποφάσεις.

Σκορπιός

Η καρδιά σας, είναι ακόμη ζεστή από όλα αυτά που έχουν γίνει με τον αγαπημένο σας, και ίσως και στο μυαλό σας να υπάρχον σκέψεις για γάμο.

zodia-88

Τοξότης

Με ένα μεγάλο συγνώμη και μια απολογία θα επιστρέψει, ένας παλιός σας γνώριμος που θέλει να σας έχει με κάθε τρόπο και κόστος μέσα στην ζωή του.

Αιγόκερως

Υπάρχουν κάποια μυστικά που θέλει ο αγαπημένος σας να σας ανακοινώσει για το παρελθόν του. Πιθανόν και να έχει έρθει η ώρα, για το επόμενο βήμα.

Υδροχόος

Δουλεύετε πάρα πολύ και αυτό, είναι ο μοναδικός τρόπος, για να μην σκέφτεστε αυτά που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, μέσα στην ερωτική σας σχέση.

Ιχθείς

Μια ξαφνική συνάντηση, με έναν παλιό σας εραστή, θα σας αναστατώσει και μάλλον θα φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις που θα μιλούν για επανασύνδεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.