ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.05 Πέμπτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.05 Πέμπτη

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 29. Η Γυναίκα (Άσσος Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικά λόγια
– Δεύτερες σκέψεις
– Οικονομικές εξελίξεις

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι νέες γνωριμίες που τρέχουν μέσα στην ζωή σας, και αυτό είναι κάτι που τώρα σας δίνει και μια ευκαιρία, για να δημιουργήσετε μια καινούργια σχέση.

Ταύρος

Μπορεί το συντροφικό σας έτερο, να μην είναι ακόμη σε φάση, για μια επόμενη δέσμευση, αλλά τουλάχιστον θα σας δώσει τις εξηγήσεις γύρω από όλα αυτά!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο για τον Αρη στον Καρκίνο τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Τώρα που και τα οικονομικά σας, θα είναι πιο ανεβασμένα σίγουρα θα μπορέσετε και να δείτε πιο σοβαρά τι μπορείτε να ξεδιαλύνετε μέσα στην ερωτική σας σχέση.

χαρτομαντεια Καρκίνος

Δύο άτομα που κυκλοφορούν μέσα στην εργασία σας, έχουν πιάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ξέρετε ότι δεν είναι όλα εύκολα, αλλά μάλλον κάτι σας δελεάζει.

Λέων

Υπάρχει ένα έντονο παράπονο από την μεριά σας, καθώς το ερωτικό σας έτερο, έχει τώρα πάρει την απόφαση, για να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας ανανεώσει.

taro-zodia-76

Παρθένος

Είστε απορροφημένοι με τα οικογενειακά σας προβλήματα, που όμως μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχετε καταφέρει και να λύσετε και να έρθετε πιο κοντά και με τον σύντροφο σας.

Ζυγός

Τα σημάδια της αγάπης, είναι ολοφάνερα μέσα στα μάτια σας. Τώρα αυτό θα σας οδηγήσει και σε μια σειρά από καταστάσεις που θα ενωθείτε με το πρόσωπο που θέλετε.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Θέλετε να συμμετέχετε πιο ενεργά μέσα στην ζωή και την καθημερινότητα του συντρόφου σας, που όμως ακόμη είναι απορροφημένος μέσα στην εργασία του.

zodia-taro-zwdia

Τοξότης

Ερωτικές προκλήσεις θα έχετε από τον πρώην σας, που τώρα ζητάει επίμονα να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία για να σας αποδείξει όλα τα βαθιά του συναισθήματα.

Αιγόκερως

Δεν ξέρετε τι έχει γίνει, από την ημέρα που χωρίσατε με τον άνθρωπο σας και έχει εντελώς χαθεί από την καθημερινότητα σας. Ίσως και κάτι να μάθετε από τους κοινούς σας φίλους.

Υδροχόος

Δεν είστε και τόσο προσεχτικοί, σε αυτά που λέτε και που τα λέτε και πιθανόν…κάποιο άτομο που είναι ερωτευμένο μαζί σας, απλά να απογοητευτεί.

χαρτομαντεια Ιχθείς

Έχετε βλέψεις μόνο γύρω από τα οικονομικά και τα εργασιακά σας, για την τωρινή περίοδο. Τώρα όμως ένας νέος έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο για τον Αρη στον Καρκίνο τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.