ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.06 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.06 Κυριακή

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 27. Το Γράμμα (07 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές απαντήσεις
– Αισθηματική ανάγκη
– Οικονομική άνεση

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Εάν έχετε βρει κάποιον που να μπορεί να σας καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά, μην τον αφήσετε να σας φύγει. Τώρα είναι και το κατάλληλο χρονικό διάστημα να ξεκόψετε από το παρελθόν.

Ταύρος

Είστε αποφασισμένοι, να δώσετε πολλά στον σύντροφο σας, αρκεί και εσείς μέσα σας, να αισθάνεστε ότι και αυτός από την μεριά του, θέλει το μέλλον μόνο μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Δίδυμοι

Δεν ξέρετε και πολλά για τον άνθρωπο που τώρα έχει μπει μέσα στην ζωή σας, και θα κάνετε την έμμεση προσπάθεια σας, για να καταφέρετε να τον κερδίσετε πλήρως.

Καρκίνος

Πολλά τα θέματα και οι καταστάσεις που πρέπει ο αγαπημένος σας, αυτό το χρονικό διάστημα να διαχειριστεί και πιθανόν, η αισθηματική σας ζωή να έχει περάσει στο παρασκήνιο.

Λέων

Το ύφος σας έχει κάτι …που δείχνει ενόχληση. Αυτό είναι και κάτι που το έχει πλήρως καταλάβει το ταίρι σας, και μέσα σε αυτό το Σαβ.Κο θα σας το συζητήσει.

Παρθένος

Δεν σας νοιάζει για το παρελθόν σας το ερωτικό τώρα. Πιθανόν και να έχει προκύψει μέσα στην ζωή σας, μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία, που να σας γοητεύει πολύ.

Ζυγός

Οι αποφάσεις που τρέχουν στην σχέση σας, έχουν χρονικό όριο. Τώρα το μόνο αιτούμενο σας, είναι να καταφέρετε να λύσετε και όλα αυτά τα πρακτικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

zwdia-taro-astra

Σκορπιός

Οι επικοινωνιακές εντάσεις, δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε μέσα στον δεσμό σας, και πιθανόν και να πρέπει τώρα να μιλήσετε στον σύντροφο σας, με μεγαλύτερη ωριμότητα.

Τοξότης

Τίποτα δεν μπορεί να γίνει εκ νέου, αν όλα αυτά που τρέχουν μέσα στην ζωή σας, δεν ξεκαθαρίσουν. Είναι κάτι που το αποζητά και το συντροφικό σας έτερο.

Αιγόκερως

Μάλλον θα πρέπει να κινηθείτε με πιο αργούς ρυθμούς και σκέψη. Αντιλαμβάνεστε ότι το άτομο που αγαπάτε, ακόμη έχει τα δικά του προβλήματα και δεν μπορεί να ακολουθήσει.

chartomanteia-44

χαρτομαντεια Υδροχόος

Τρέχετε για να προλάβετε να λύσετε κάποιες από τις καταστάσεις που σας ενοχλούν από το παρελθόν σας, έτσι ώστε να κάνετε κάποια βήματα παραπάνω με το παρόντα σύντροφο σας.

Ιχθείς

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι, για να μπείτε σε έναν καινούργιο συναισθηματικό δεσμό. Αυτό ευτυχώς το έχει πλήρως καταλάβει το ταίρι σας, και δεν θα σας πιέσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.