ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.11 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.11 Δευτέρα

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)

Ειδήσεις -νέα, ισχυρός – δυνατός άντρας, πετυχημένος  γάμος, νέες ερωτικές  καταστάσεις.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Ζητείται άμεσα λύση στην προβληματική σας σχέση. Η διάθεση είναι επιθετική και των δυο. Ξεκινήστε με διάλογο και εστιάστε σε αυτά που σας έχουν προβληματίσει.

 

ζωδια – Καρκίνος: Η ζήλια σας έχει τυλίξει και δεν σκέφτεστε καθαρά. Η διάθεση είναι βαριά και αυτό επηρεάζει τον σύντροφο σας. Οργανωθείτε και επικοινωνήστε περισσότερο.

 

ζωδια – Ζυγός: Η ψυχική σας διάθεση είναι στα ύψη. Πολλές οι ευκαιρίες που θα δοθούν για να καταφέρετε να πάρετε  αποφάσεις για τις δράσεις σας μέχρι την λήξη του μήνα.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Προσφέρετε περισσότερη αγάπη στον άνθρωπο σας που την χρειάζεται, άσχετα να δεν το έχει εκφράσει ευθέως. Επίσης, απομακρύνετε τρίτους και τους σχολιασμούς τους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος:  Θα αφιερώσετε πολύ χρόνο για να οργανώσετε τα κοινά σας προγράμματα για το υπόλοιπο του Νοεμβρίου. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ερωτικές προκλήσεις.

 

ζωδια – Λέων: Μεγάλη πιθανότητα για χωρισμό έχουν όλοι οι Λέοντες, καθώς πολλά είναι τα άλυτα θέματα που έχουν εδραιωθεί μεταξύ σας, και χωρίς καμία διάθεση από καμία πλευρά να επιλυθούν.

 

ζωδια – Σκορπιός: Αν δεν ξεκαθαρίσετε πρώτα τις προοπτικές τις σχέσεις σας, μην κάνετε βλήματα για συγκατοίκηση ή ίσως κάτι περισσότερο. Οι μέρες που ακολουθούν θα φέρουν αναταράξεις που δύσκολα θα προσπεραστούν.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Πολλές οι σκέψεις σας γύρω από απομάκρυνση και χωρισμό. Δυσκολεύεστε τον τελευταίο καιρό με τις μεταξύ σας επικοινωνίες και αυτό είναι που σας στεναχωρεί.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Πολλά τα νεύρα από το ταίρι σας και αδικαιολόγητα. Οι μέρες σας φωτίσουν τους δρόμους για να βρείτε την αιτία και την πηγή του άσχημου κλίματος.

 

 

ζωδια – Παρθένος: Η συναισθηματική σας ζωή θα πάρει άλλη τροπή το προσεχές διάστημα, και αυτό θα βελτιώσει τις επικοινωνίες και τις ειδικότερες επαφές με τον σύντροφο σας.

 

ζωδια – Τοξότης: Οι περισσότεροι Τοξότες είναι σε σοβαρές σκέψεις γύρω από οριστικό χωρισμό. Είστε αυτοί που μπορούν να πάρουν αποφάσεις …και να τις κρατήσουν.

 

ζωδια – Ιχθύς: Προτιμήστε λίγο και ποιοτικό χρόνο στο μεταξύ σας. Οι πολλές και συχνές επαφές ίσως και να έχουν κουράσει και βαρύνει τον άνθρωπο σας, που από τακτ δεν σας το λεει.

 

 

zodia-taro-zwdia