ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.02 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.02 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 21. Το Βουνό ( 08 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια που πονούν
2) Νέα σχέση
3) Επιχειρηματικά σχέδια

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είναι η πολλοστή φορά που θα κάνετε ερωτήσεις, στον άνθρωπο σας για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας.

ζωδια – Καρκίνος: Μην περιμένετε από την άλλη πλευρά να σας κάνει την ζωή εύκολη. Την εμπιστοσύνη του θα πρέπει να την κερδίσετε με την δική σας προσπάθεια.

ζωδια – Ζυγός: Από την νέα εβδομάδα, θα αρχίσετε να έχετε ειδήσεις για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το πιο πιθανόν είναι να σας πλησιάσει από μόνο του.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην επαναλαμβάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάτε την διάθεση σας και να πιέζετε κάποιον, που ίσως και να μην θέλει να καταλάβει!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Σας περιβάλλουν σκέψεις αγάπης, από ένα πρόσωπο που μπορεί μεν να έχετε χωρίσει, αλλά ακόμη σας αγαπά. Θα έχετε ειδήσεις.

ζωδια – Λέων: Ξεχάστε όλα αυτά που έχουν γίνει. Δεν υπάρχει λόγος να τα φέρνετε στο παρόν σας και να χαλάτε την διάθεση και του ταιριού σας.

ζωδια – Σκορπιός: Μην ανοίγετε ακόμη τα χαρτιά σας, σε περιβάλλοντα που γνωρίζουν για τις δυσκολίες μέσα στην σχέση σας. Ίσως και να σας σχολιάζουν.

ζωδια – Υδροχόος: Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ακόμη και μια αλλαγή κατοικίας ή μιας πολλής σοβαρής πρότασης γα το εξωτερικό. Σκεφτείτε τα πάντα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ο άνθρωπος σας, έχει βάλει ένα χρονικό όριο για το μέχρι πότε μπορεί να περιμένει πότε εσείς θα πάρετε την σοβαρή απόφαση, για το επόμενο βήμα.

ζωδια – Παρθένος: Βάλτε τα δυνατά σας και μην αφήνεστε μόνο σε αυτά που σας λένε. Αν κάποιος σας ενδιαφέρει, ψάξτε το θέμα πιο βαθιά και με προσοχή.

ζωδια – Τοξότης: Εσείς και οι ερωτικές επιτυχίες, που έχετε αυτήν την εποχή, σας έχουν κάνει να είσαστε λίγο εγωιστές. Προσεχώς θα βρείτε και τον μάστορα.

ζωδια – Ιχθύς: Μην χάνετε τον καιρό σας, με άτομα που δεν είναι κοντά στις αντιλήψεις σας. Ψάξτε για κάποιον πιο ταιριαστό.