ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.05 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.05 Παρασκευή

ερωτικη χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 24. Τα Ψάρια (Ρήγας Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Επισκέψεις γνωστών
– Ερωτική ένταση
– Οικονομική ευχέρεια

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Οι ερωτικές σκέψεις που έχετε για κάποιο άτομο, που υπάρχει μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, έχουν γίνει αντιληπτές. Οι μέρες θα φέρουν όμορφες αντιδράσεις.

Ταύρος

Η εργασία σας, είναι πιεστική και μάλλον δεν έχετε πια και τόσο ποιοτικό χρόνο για τον άνθρωπο σας, που ήδη κάνει σκέψεις για να σας πει κάτι σημαντικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ερωτικη χαρτομαντεια Δίδυμοι

Δια της πλαγίας οδού επιθυμεί, το ταίρι σας να σας μιλήσει για όλα αυτά τα σχετικά προβλήματα που έχουν ανακύψει μέσα στην σχέση σας, και που πρέπει να λυθούν.

Καρκίνος

Αποφασίστε τι πρέπει να γίνει, με τον σύντροφο σας. Βλέπετε ότι δεν υπάρχουν πρωτοβουλίες από την μεριά του, και τα σενάρια πάνε και έρχονται στο μυαλό σας.

Λέων

Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σας, θα χρειαστεί να λύσετε αυτές τις ημέρες. Σίγουρα πολλά πράματα πλέον θα μπουν σε μια σειρά…μόνιμα!

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Όρεξη και ζωντάνια έχετε για να κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα με τον άνθρωπο σας. Τώρα υπάρχουν όλες οι ευκολίες οι οικονομικές για να πάτε και πιο κάτω.

Ζυγός

Σημασία και ενδιαφέρον θα πρέπει να δείξετε περισσότερο, στο άτομο που σας αφορά ερωτικά, καθώς ακόμη δεν σας πιστεύει ότι θέλετε κάτι ιδιαίτερο από αυτό.

ερωτικη χαρτομαντεια Σκορπιός

Προξενιά και νέες γνωριμίες, θα σας φέρει το 3ο δεκαήμερο του μήνα, που ίσως και τελικά να κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει και βγει από τις εμμονές του παρελθόντος.

αγαπη

Τοξότης

Πολλά τα μυστικά που έχουν προκύψει, για τον πρώην σας, που ούτε και εσείς τα ξέρατε. Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες θα τον ξανα-δείτε και τότε θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

Αιγόκερως

Είστε απογοητευμένοι, από τα λόγια και τις προτάσεις που τελικά σας έχει κάνει ο άνθρωπος που θέλετε. Μάλλον περιμένατε από αυτόν, πολλά περισσότερα.

ερωτικη χαρτομαντεια Υδροχόος

Δεν θυμάστε πραγματικά, πότε ήταν η τελευταία φορά που ήσασταν καλά με τον άνθρωπο σας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχετε πολλές και σημαντικές συζητήσεις.

Ιχθείς

Πολλά πράματα θα διορθωθούν αυτές τις ημέρες μέσα στον δεσμό σας, και ίσως και τώρα ο άνθρωπος σας, να βρει και την δύναμη, να σας μιλήσει και πιο σοβαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.