ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.06 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.06 Δευτέρα

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 35. Η Άγκυρα (9 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική επικοινωνία
– Σκέψεις επανασύνδεσης
– Οικονομική ευκολία

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Οι αισθηματικές σας ανάγκες δεν έχουν καλυφθεί, από αυτήν την καινούργια αγάπη που τρέχει μέσα στην ζωή σας. Μάλλον κάτι έχει αλλάξει μέσα σας.

Ταύρος

Δεν είστε έτοιμοι, για να δώσετε ερωτικές ευκαιρίες, σε πρώην ερωμένους. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να δείτε ποιες τελικά είναι οι δικές σας ανάγκες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Δίδυμοι

Οι σχολιασμοί που τρέχουν μέσα στον δεσμό σας, από τους γύρω σας έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν. Καλύτερα να βάλετε ένα στοπ σε όλα αυτά τελικά.

Καρκίνος

Πολλά τα ζητήματα, που πρέπει να λύσετε αυτό το χρονικό διάστημα μέσα στην ζωή σας κυρίως την επαγγελματική. Ίσως και κάπως έτσι να ανεξαρτητοποιηθείτε οικονομικά!

Λέων

Αυτό που σας έχει κοστίσει, είναι ο άσχημος πρόσφατος σας ερωτικός χωρισμός, που ακόμη αισθάνεστε ότι έχετε να πείτε – ξεκαθαρίσει πολλά στον πρώην σας.

zwdia-taro-astra

χαρτομαντεια Παρθένος

Είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, με όλες αυτές τις αποφάσεις που έχει πάρει ο άνθρωπος σας και θέλει τώρα η ερωτική σας σχέση, να πάρει και μια πιο επίσημη πορεία.

Ζυγός

Δεν σας μένει και πολύ χρόνος, για να βρείτε μια νέα αγάπη. Τώρα αυτό που χρειάζεται να κάνετε, είναι απλά να κλείσετε τα αυτιά σας στις προκλήσεις του παρελθόντος.

Σκορπιός

Αν έχετε κάνει κάποια νέα ερωτική γνωριμία, μην επενδύσετε ακόμη τα πάντα. Αφήστε τον χρόνο να σας αποδείξει, τι μπορείτε να εισπράξετε και τι να κερδίσετε.

 

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.