ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.11 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.11 Τρίτη

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 27 . Το Γράμμα (7 Μπαστούνι)

 

Ερωτικά μηνύματα, εξομολόγηση – ομολογία έρωτα, πρόταση γάμου- συμβίωσης, έρωτας από μακριά.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Μην λετε πολλά και περιττά…οι μέρες απαιτούν σύνεση και προσοχή. Μην υπερβάλετε στις δράσεις σας, καθώς ελλοχεύει κίνδυνος για χωρισμό.

 

ζωδια – Καρκίνος: Δικαιούστε πολλών εξηγήσεων από τον σύντροφο σας. Μετά την κρίση έρχεται πάντα η αναγέννηση, και αυτό είναι κάτι που ήδη έχει αρχίσει και συντελείται στην ερωτική σας πραγματικότητα.

 

ζωδια – Ζυγός: Η ατελείωτη  υπομονή που έχετε σαν ζωδιο θα σας δικαιώσει. Το άτομο που έχει απομακρυνθεί από εσάς, θα προχωρήσει  σε επικοινωνιακές διπλωματικές κινήσεις για να έρθετε και πάλι κοντά,

 

ζωδια – Αιγόκερως: Οι προσεγγίσεις που θα έχετε από τρίτα – άγνωστα άτομα θα σας φανερώσουν ανέλπιστες εκπλήξεις. Αν δεν τρομάξετε τότε κάτι καρμικό θα συμβεί.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Μονοπωλείτε το ερωτικό ενδιαφέρον μιας νέας γνωριμίας, που ακόμα δεν έχει ‘πέσει στα δίχτυα’ σας. Μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου όλα συνηγορούν στην επιτυχία σας.

 

ζωδια – Λέων: Ανακούφιση και αρμονία θα αισθανθείτε από τον γυρισμό του συντρόφου σας που τον τελευταίο καιρό είχε ΄χαθεί’. Μιλήστε και βρείτε τις χρυσές λύσεις.

 

ζωδια – Σκορπιός: Απρόσμενες και ευχάριστες αλλαγές θα προκύψουν το προσεχές διάστημα στην ερωτική σας ζωή. Αυτοί που είναι δεσμευμένοι θα έχουν ξαφνικές προτάσεις για κάτι περισσότερο!

 

ζωδια – Υδροχόος:  Οι συναντήσεις που θα έχετε με νέο κόσμο, θα σας ανεβάσουν την διάθεση, και θα σας πάρουν την σκέψη από άσχημες εμπειρίες ερωτικής απογοητεύσης.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Κλίμα αισιοδοξίας και δημιουργικότητας θα υπάρξει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν αποσυντονιστεί το τελευταίο διάστημα…και λόγω τρίτων προσώπων

 

ζωδια – Παρθένος: Τα ερωτικά σας μπαίνουν σταδιακά σε μια νέα ρότα που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ πιο ασφαλείς μέσα στην σχέση σας. Η καλή επικοινωνία είναι το κλειδί.

 

ζωδια – Τοξότης: Με την ευθεία επικοινωνία μόνο, θα καταφέρετε να λύστε θέματα του παρελθόντος που ακόμα τα βρίσκετε μπροστά σας… και αυτό σίγουρα δημιουργεί ανασφάλεια στο ταίρι σας,

 

ζωδια – Ιχθύς: Με τονωμένο  το ηθικό σας βρίσκουν αυτές οι ημέρες. Θα έχετε αρκετές νέες προτάσεις για σχέσεις….μια προσοχή στους ήδη δεσμευμένους.