ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.12 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.12 Πέμπτη

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 01. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )

Γρήγορα και χαρούμενα νέα, ισχυρός-πλούσιος  άντρας, καλός γάμος, νέες ερωτικές καταστάσεις.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Μην παρασύρεστε από υπερβολικά λόγια έρωτα. Αναμείνατε τις δράσεις από τον άνθρωπο… που σας τα τάζει…, και μετά πάρτε τις αποφάσεις σας.

 

ζωδια – Καρκίνος: Όσοι  έχουν βγει τις τελευταίες ημέρες από σχέση, πιθανόν τις βραδινές ώρες, να δεχτούν επικοινωνία ή να έχουν τυχαία συνάντηση, που θα ανατρέψει τα δεδομένα.

 

ζωδια – Ζυγός:  Μην αμφιβάλετε για τις ικανότητες… και τον αντίκτυπο που έχετε στο αντίθετο φύλο. Οι μέρες είναι μέτριες.. και αυτό πιθανόν να σας βάζει σε κάποιες καταθλιπτικές σκέψεις.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Ποικιλία απόψεων θα ακούσετε, από τον φιλικό σας κύκλο για την ερωτική σας σχέση. Λάθος! Αφήστε τους τρίτους που σας κρίνουν υποκειμενικά, εκτός.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Όλο το 24ωρο θα σας ‘πνίξει’, με προτάσεις, κόσμο, γεγονότα και θετικές καταστάσεις… όπου και εσείς καλείστε να ισορροπήσετε.

 

ζωδια – Λέων: Φανείτε πιο διαλλαχτικοί σε προσωπικό επίπεδο. Οι μέρες  που βρίσκονται  στο τέλος της δύσκολης αυτής πορείας, θα σας φανερώσουν πολλά στρεβλά μέσα σε σχέσεις, αλλά και  γνωριμίες…. που ήταν πολλά υποσχόμενες.

 

ζωδια – Σκορπιός: Το συναισθηματικό ενδιαφέρον τρίτου ατόμου, θα σας γοητεύσει. Όλοι οι Σκορπιοί, θα έχουν πολλές αλλαγές στην ερωτική τους καθημερινότητα.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Είσαστε σε βαθιές σκέψεις για την πορεία και το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης. Πολλές οι απογοητεύσεις για τα όνειρα και τις προσδοκίες που τελικά δεν ολοκληρώνονται.

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Αυτοί που  είναι σε διαδικασίες χωρισμού από το ταίρι τους, ίσως να το σκεφτούν σοβαρά και μια δεύτερη φορά.

 

 

ζωδια – Παρθένος: Μην κάνετε κάποια ανακοίνωση πριν το τέλος της επόμενης  εβδομάδας. Δώστε χρόνο για περισσότερη ακόμα σκέψη.

 

ζωδια – Τοξότης: Μην δεχτείτε κιάλλες καθυστερήσεις από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Οι γεννημένοι του μεσαίου δεκαημέρου, θα έχουν επιστροφές, από άτομα που στο παρελθόν τους πλήγωσαν.

 

ζωδια – Ιχθύς: Η δυναμική που έχετε αποκτήσει τον τελευταίο καιρό σας κάνει πολύ πιο γοητευτικούς στο άλλο φύλο…κάτι που θα φέρει και νέες κατακτήσεις.