ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.02 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.02 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 24. Η Καρδιά ( Βαλές Κούπας )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτική εξομολόγηση
2) Σκέψεις για γάμο
3) Νέα συνεργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Τα νεύρα σας πηγάζουν από μια σειρά από λάθη, που έχουν συντελεστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μέσα στον δεσμό σας.

ζωδια – Καρκίνος: Έχετε πολλά να ρωτήσετε τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που και ο ίδιος, το επιθυμεί. Να είστε έτοιμοι και για ερωτήσεις για το παρελθόν σας.

ζωδια – Ζυγός: Κάτι σας έχει ξεφύγει. Το συντροφικό σας ταίρι έχει την διάθεση να σας μιλήσει, για μια πρόσφατη αμαρτωλή σας ιστορία, που δεν πιστεύατε ότι την είχε αντιληφθεί.

ζωδια – Αιγόκερως: Όλη η μέρα σας σπρώχνει σε μια υπερκινητικότητα. Αυτό έχει να κάνει με τα αισθηματικά σας και κάποια μικρά παράπονα, από την μεριά του συντρόφου σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δεν έχετε λοιπόν κανένα όφελος πια να καρτερείτε να σας πλησιάσει κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία. Μήπως τελικά τσάμπα περιμένετε.

ζωδια – Λέων: Ο σκέψεις, οι προτάσεις από την μεριά του συντρόφου σας, ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί, και σίγουρα δεν σας έχουν πείσει για την εγκυρότητα τους.

ζωδια – Σκορπιός: Μια πρόταση που θα σας έρθει από ένα ιδιαίτερο άτομο, από τον φιλικό σας κύκλο, θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Προσοχή στην απάντηση σας.

ζωδια – Υδροχόος: Κλείστε τα αυτιά σας στο παρελθόν και στις προτάσεις του. Το σύμπαν απλά σας δοκιμάζει και σας κάνει να βρείτε τελικά, τι είναι αυτό που θέλετε.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μυρίζει Άνοιξη, και εσείς έχετε ήδη ξεσηκωθεί. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά σε νέα φλερτ και μικρές περιπέτειες.

ζωδια – Παρθένος: Όσο τελικά και να απασχολείτε το μυαλό σας, με αυτά που σας ευχαριστούν στο τώρα, αδυνατείτε να ξεφύγετε από τις μνήμες του παρελθόντος.

ζωδια – Τοξότης: Κάπου έχετε ξεχαστεί. Πραγματικά δεν έχει νόημα να ασχολείστε τόσο ενεργά με άτομα, που δεν έχουν καμία σχέση με την κουλτούρα σας.

ζωδια – Ιχθύς: Πολλές οι προτάσεις, που θα σας παρουσιαστούν και θα σας ευχαριστήσουν. Αυτό είναι και κάτι, που θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά σε έναν νέο έρωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις