ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.03 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.03 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 33. Το Κλειδί ( 08 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό

1 Λόγια κρυφά
2 Δεσμεύσεις μόνιμες
3 Εντάσεις σε ζευγάρια

zodia-taro-45

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

Κριός: Υπάρχουν ακόμη πολλά μυστήρια που κρύβει ο άνθρωπος σας, και αυτό είναι κάτι που έχει ήδη αρχίσει και σας ενοχλεί. Μιλήστε άμεσα και ξεκαθαρίστε την πορεία σας.

Καρκίνος: Δεν υπάρχει άλλος χώρος μέσα στην καρδιά σας, για άτομο που πάνε και έρχονται από το ερωτικό σας παρελθόν. Οι νέες γνωριμίες ήδη σας περιτριγυρίζουν.

Ζυγός: Αισθάνεστε και είστε αδικημένοι από τον άνθρωπο σας, που όλα τα περιμένει από εσάς, αλλά και σας θεωρεί και δεδομένους. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Αιγόκερως: Μην στέκεστε για να δώσετε δικαιολογίες για την προσωπικότητα και τα έργα σας. Σε όποιον αρέσετε και μπορεί να σας έχει, σίγουρα θα πλησιάσει.

astrologia-090

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Υπάρχουν ακόμη πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για έρθετε και πάλι κοντά αισθηματικά, με τον πρώην σας, που θέλει να σας μιλήσει πια πιο ανοιχτά.

Λέων: Δεν θέλετε για τους δικούς σας, λόγους αυτήν την εποχή, να μπείτε σε μια πάλι ανάλαφρη σχέση χωρίς μέλλον. Καλύτερα να περιμένετε την ιδανική ευκαιρία.

Σκορπιός: Αν έχετε κάνει κάποιες λάθος κινήσεις, μέσα στην σχέση σας, φυσικά και υπάρχουν τα περιθώρια για να τις διορθώσετε και να είστε με τον άνθρωπο σας, πολύ καλύτερα.

Υδροχόος: Μην λυπάστε για αυτά, που έχουν χαθεί. Κοιτάξτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία, όλα αυτά που σας αποδίδονται μέσα σε αυτόν τον μήνα.

taro-zodia-76

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Δεν θα διστάσετε να ανοίξετε το στόμα σας, και να πείτε τα πράματα έτσι όπως είναι για την σχέση σας. Το πιο πιθανόν είναι ο αγαπημένος σας, να υποκύψει στις νέες σας προτάσεις.

Παρθένος: Μάλλον και με όλα αυτά που κάνετε στην αισθηματική σας ζωή, να έχετε μπερδευτεί. Διαλέξτε ποιος θα είναι αυτός που θα παραμείνει τελικά δίπλα σας.

Τοξότης: Οι αγωνίες που έχετε για την πορεία αυτού του δύσκολου δεσμού, θα λήξουν. Ο σύντροφος σας, έχει κάποιες προτάσεις που θα σας ενώσουν περισσότερο.

Ιχθύς: Η περίεργη σας συμπεριφορά, έχει κάνει τον άνθρωπο σας, να ψάξει πιο βαθιά για το τι σας συμβαίνει. Προσοχή εσείς που είστε μπλεγμένοι και αλλού.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.