ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.04 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.04 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 22. Οι Δρόμοι ( Ντάμα Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Τυχαίες συναντήσεις
2) Λόγια από γυναίκες
3) Μεταβατική περίοδος εργασίας

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Υπάρχει μια ανάγκη για αλλαγή, που την έχει κατά καιρούς προτείνει και ο άνθρωπο σας. Ίσως έχει έρθει το κατάλληλο χρονικό σημείο.

ζωδια – Καρκίνος: Όλα αυτά που έχουν γίνει, μέσα στην σχέση σας, το μόνο που αποδεικνύουν είναι ότι μπορείτε να πάτε και ένα βήμα πιο κάτω.

ζωδια – Ζυγός: Δεν έχετε και πολύ χρόνο για να λύσετε πια τις διαφορές σας με το παρελθόν. Κάντε το και μην ρισκάρετε την παρούσα αισθηματική σχέση σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Το συντροφικό σας ταίρι, θα έρθει πιο κοντά σας μέσα από μια πιο σοβαρή πρόταση, που θα σας εκπλήξει προς όλες τις κατευθύνσεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Το μέλλον σας είναι απλά λαμπρό. Έχετε βρει τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αυτό που πρέπει τώρα να φτιάξετε, είναι τα οικονομικά σας.

ζωδια – Λέων: Οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι επηρεασμένες. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει με τον άνθρωπος σας, να το συζητήσετε άμεσα.

ζωδια – Σκορπιός: Η καθημερινή σας ρουτίνα αλλά και περιορισμένη διάθεση σας για περαιτέρω δεσμεύσεις, έχουν κάνει το ταίρι σας, αρκετά καχύποπτο.

ζωδια – Υδροχόος: Υπάρχουν πολλά θέματα μέσα στον δεσμό σας, που ο άνθρωπος σας, έχει όλη την καλή διάθεση να τα λύσει άμεσα και μόνιμα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εσείς και η έντονη κοινωνική σας ζωή, έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, να αισθάνεται άσχημα και ίσως και να σας έρθουν παράπονα.

ζωδια – Παρθένος: Δεν έχετε καμία διάθεση να πάτε πίσω στο παρελθόν σας, και να ξαναμπλέξετε με άτομα που μόνο σας έχουν πληγώσει.

ζωδια – Τοξότης: Αυτά που έχετε προγραμματίσει να κάνετε μέσα στον τρέχοντα μήνα, ίσως και να έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις.

ζωδια – Ιχθύς: Ο σύντροφος σας έχει πολλά μέσα στην καρδιά του, που θέλει να σας πει για το άμεσο μέλλον σας. Μέσα σε αυτά ίσως να έρθουν και πιο επίσημες προτάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις