ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.05 Σαββάτο

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.05 Σαββάτο

ερωτικη χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 30. Οι Κρίνοι (Ρήγας Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική ηρεμία
– Αισθηματική σχέση
– Οικονομική άνεση

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν σας αξίζει όλο αυτό που περνάτε, και το ξέρετε. Μπορείτε εύκολα να κάνετε τις αλλαγές σας και να μείνετε κοντά μόνο σε αυτούς που αγαπάτε και το έχουν αποδείξει.

Ταύρος

Έχετε καταφέρει να λήξετε τις καταστάσεις που τρέχουν…τόσο καιρό μέσα στην ερωτική σας ζωή. Τώρα θα μπορέσετε και να μιλήσετε βρίσκοντας νέα κοινά μονοπάτια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ερωτικη χαρτομαντεια Δίδυμοι

Κάποια ζητήματα που έχετε σε εκκρεμότητα, πραγματικά δεν είναι και υποχρεωτικό να τα λύσετε τώρα. Ξέρετε ότι χρειάζονται χρόνο όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Καρκίνος

Καλέσματα θα έχετε από τα παλιά μέσα στην νέα εβδομάδα. Εδώ και καιρό σας αναζητά κάποια ερωτική γνωριμία που τότε για τρίτους λόγους δεν προχώρησε.

Λέων

Αξίζει αυτήν την εποχή που είστε μόνοι σας, να δώσετε στον ίδιο σας τον εαυτό μια παραπάνω ευκαιρία για να αγαπήσει και πάλι. Τόσοι ενδιαφερόμενοι γύρω σας υπάρχουν.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Παρθένος

Ο δρόμος σας είναι ανοιχτός, καθώς τώρα που θα έχετε και μια μεγαλύτερη οικονομική άνεση, θα καταφέρετε να λύσετε και προβλήματα μέσα στην οικογένεια σας.

ερωτικη χαρτομαντεια Ζυγός

Δεν ξέρετε ακριβώς τι έχει μέσα στο μυαλό του το συντροφικό σας έτερο, και θέλετε άμεσα να το μάθετε. Οι μεγάλες αποκαλύψεις, θα έρθουν από τον Ιούνιο.

Σκορπιός

Δύο ερωτικές καταστάσεις σας αναζητούν και εσείς κρατάτε σιγή ιχθύος! Δεν είστε έτοιμοι σε καμία των περιπτώσεων να κάνετε νέα αισθηματική σχέση.

αγαπη

Τοξότης

Μέσα στην καθημερινότητα σας, υπάρχουν άτομα που σας θέλουν ερωτικά και το έχετε καταλάβει. Στην ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε και ένα πιο στενό μαρκάρισμα!

Αιγόκερως

Δεν θέλετε να μπλέξετε με κάποιο άτομο που ξέρετε ότι παράλληλα έχει και κάποιες άλλες δεσμεύσεις. Τώρα αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το ξεκαθαρίσετε.

Υδροχόος

Σημασία έχει τώρα για εσάς, να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας δεδομένα και πιο πολύ από όλα, να βρείτε και τις λύσεις σε κάποια θέματα οικογενειακά.

ερωτικη χαρτομαντεια Ιχθείς

Η αισθηματική ένταση που επικρατεί μέσα στην σχέση σας, είναι και κάτι που σας κάνει πια να είστε ήσυχοι για όλα αυτά που σας έχει τάξει το ταίρι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.