ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.06 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.06 Τρίτη

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 27 Το Ερωτικό Γράμμα (07 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Προτάσεις για δέσμευση
– Γάμος
– Οικονομικό συμβόλαιο

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Εσείς με την μετριότητα έχετε πάρει διαζύγιο. Τώρα το μόνο που αποζητάτε, είναι να βρείτε μια καινούργια αγάπη και μέσα σε αυτήν να εξελιχθείτε σταθερά και μόνιμα.

Ταύρος

Οι ημέρες έχουν γίνει για εσάς, παράδεισος. Αυτός ο νέος έρωτας που τρέχει μέσα στην ζωή σας, σίγουρα σας έχει βάλει σε μονοπάτια που είναι πρωτόγνωρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

Δίδυμοι

Δεν έχει σημασία τι μπορεί να συμβαίνει μέσα στην ζωή σας, αλλά μόνο τι θα θέλατε εσείς να κάνετε και με ποιον. Τώρα ξέρετε τι μπορείτε να δεχτείτε και τι όχι!

Καρκίνος

Όσα και να ξέρετε, για τον άνθρωπο που αγαπάτε, καλύτερα αν σας έχει μείνει κάποια απορία, να τον ρωτήσετε ευθέως και όχι να ψάχνετε ως συνήθως υπογείως

Λέων

Από όλα αυτά που έχετε πει και δει, από το άτομο που αγαπάτε, εσείς θα πρέπει να τα ζυγίσετε και να αποφασίσετε τι είναι αυτό που μπορεί να σας κάνει να έρθετε πιο κοντά.

Παρθένος

Είστε οι περισσότεροι μόνοι, και μάλλον πρέπει να βρείτε τον τρόπο που θα ανοίξετε λίγο περισσότερο τον κύκλο σας, προκειμένου νέος κόσμος να έρθει στην ζωή σας.

zodia-zwdia-9988

Ζυγός

Είστε απόλυτα ευτυχισμένοι. Δεν έχει σημασία αν είστε μόνοι ή αν είστε μέσα σε έναν ερωτικό συσχετισμό, σίγουρα έχετε βρει την ισορροπία σας πλέον.

Σκορπιός

Επισημότητες και μονιμότητες, θα σας ζητήσει το συντροφικό σας έτερο, και μάλλον θα πρέπει και εσείς από την δική σας μεριά και σκέψη, να πάρετε πιο καθοριστικές αποφάσεις.

Τοξότης

Θέλετε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που δεν σας κάνουν πια ευτυχισμένους. Τώρα το καλύτερο που έχει να γίνει είναι να σκεφτείτε μόνο τα δικά σας συμφέροντα.

zodia-0988

χαρτομαντεια Αιγόκερως

Είστε σίγουρα γύρω από έναν νέο έρωτα. Αυτήν την φορά, μην αφήσετε τους τρίτους, να σας πουν τι να κάνετε και πώς να συμπεριφερθείτε. Είναι λάθος σίγουρα.

Υδροχόος

Το άτομο που δεν έχετε κοντά σας, και μόνο στο μυαλό σας, ίσως και τελικά να μην αξίζει να βρίσκεται μέσα στην ζωή σας. Όλα πρέπει άμεσα να τα ξεκαθαρίσετε.

Ιχθείς

Μέσα από την καρδιά σας, έχετε δώσει τα πάντα στον σύντροφο σας. Τώρα ζητάτε από την δική του την πλευρά, να κάνει κάτι περισσότερο για εσάς και την σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.