ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.05 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.05 Κυριακή

ερωτικη χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 35. Τα Ψάρια (09 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Συναισθηματικά λόγια
– Ερωτική αλλαγή
– Οικονομικές ανέσεις

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Οι καταστάσεις που υπάρχουν και τα σοβαρά προβλήματα από την μεριά του συντρόφου σας, έχουν σιγά – σιγά αρχίσει και υποχωρούν, άρα όλα θα έρθουν και πάλι στην ισορροπία τους.

Ταύρος

Έχετε δοκιμάσει όλες τις μεθόδους και τους τρόπους, για να φέρετε κοντά σας και πάλι το άτομο που αγαπάτε. Ίσως και να πρέπει τώρα να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Δύο έρωτες ταλαιπωρούν την καρδιά σας, και αυτό πια έχει αρχίσει και πιέζει και την ζωή σας, σε όλους τους τομείς. Οι αποφάσεις είναι δικές σας μόνο και πρέπει να τις πάρετε.

ερωτικη χαρτομαντεια Καρκίνος

Σίγουρα έχετε πολλές και μεγάλες πια απαιτήσεις από τον άνθρωπο σας! Τα χρονικά όρια έχουν υπερβεί την αντοχή σας και θέλετε να παρθούν αποφάσεις.

Λέων

Κάποιες στιγμές μέσα στην σχέση σας, αισθάνεστε δύο ξένοι. Τώρα που θα έχετε και περισσότερο χρόνο μαζί, ίσως και να πρέπει να συζητήσετε πιο αναλυτικά και σοβαρά.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Εσείς δεν χρειάζεται να δίνετε και λογαριασμό για το τι συμβαίνει μέσα στην σχέση σας, στους περίεργους φίλους σας. Οι λύσεις θα πρέπει να έρθουν από εσάς!

Ζυγός

Δεν θέλετε ακόμη να συναντήσετε τον πρώην σας, που δείχνει τον τελευταίο καιρό να κάνει την υπερπροσπάθεια του για να σας δείξει το καλό του πρόσωπο πια.

Σκορπιός

Το να μένετε μέσα σε σχέσεις και αισθηματικές ιστορίες μόνο και μόνο, από συνήθεια ή λύπηση, μόνο τον καιρό σας χάνετε. Ενεργοποιηθείτε και πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας.

FACEBOOK (1)

Τοξότης

Η τύχη σας κλείνει τα μάτι και τώρα θα μπορέσετε, να λύσετε πολλά από τα πρακτικά προβλήματα που έχουν προκύψει μέσα στην οικογένεια και την εργασία σας.

ερωτικη χαρτομαντεια Αιγόκερως

Δεν έχετε βρει κάποιον σύντροφο που να έχει τις προδιαγραφές που ζητάει η καρδιά σας. Σίγουρα οι ερωτοφιλίες και το πρόσφατο παρελθόν, δεν θα πρέπει να σας αφορούν.

Υδροχόος

Θα λάβετε μια είδηση από τα παλιά. Ξέρετε ότι καιρό τώρα σας ψάχνει κάποιος από το παρελθόν σας το ερωτικό, και τώρα είναι η ώρα για να λύσετε τις παρεξηγήσεις.

Ιχθείς

Είστε σίγουροι, ότι όλα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας είναι από καταστάσεις του συντρόφου σας, που έρχονται από τις παλιές του λάθος αισθηματικές σχέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.