ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.12 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.12 Σαββάτο

Η Κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 11. Τα Σπαθιά (Βαλές Σπαθί)
Άσχημος ερωτικός καυγάς, οριστικός χωρισμός από γάμο – σχέση, απιστία μικρής γυναίκας, απόρριψη πρότασης.

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Μια παραπάνω προσοχή θα χρειαστείτε στην υπερβολικές αντιδράσεις, που θα προκύψουν από την ερωτική σχέση σας, που απλά θεωρεί ότι δεν της προσφέρετε όσα χρειάζονται.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Δεσποτικές και άσχημες συμπεριφορές προκύπτουν από το μέρος σας προς τις νέες γνωριμίες, και αυτό πιθανόν να τις τρομάζει. Ασκείστε την διπλωματία που διακατέχει το ζωδιο σας.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε κάτω από το ΄΄φως των αστεριών’’ και αυτό θα γοητεύσει πολύ κόσμο γύρω σας. Οι χωρισμένοι θα ξεφύγουν από την πίκρα του χωρισμού και θα ανανεωθούν.

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν έχετε βρει ακόμα τον δρόμο που θα πρέπει να περπατήσετε για να αποφύγετε τις εντάσεις με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες θα καλυτερέψουν από την Τετάρτη.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αρμονικό το κλίμα στις τάξεις των Ταύρων…που αντιλαμβάνονται το έρωτα και την αγάπη του ανθρώπου τους …πολύ πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.

ζωδια – Λέων: Πολλά τα κρίσιμα θέματα – καταστάσεις που καλείστε να επιλύσετε μέσα στις επόμενες ημέρες. Το κλίμα και η διάθεση για ποιοτική συζήτηση είναι θετικά.

ζωδια – Σκορπιός: Έχετε καταλάβει σωστά. Ο άνθρωπος σας δεν δείχνει πια σημάδια ενθουσιασμού για την σχέση σας πια. Αν τελικά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ανανέωσης …καλύτερα απομακρυνθείτε.

ζωδια – Υδροχόος: Οι μέρες χρειάζονται την προσοχή και την φυσική σας παρουσία, στα προβλήματα που έχουν προκύψει. Αποφύγετε τις επιστροφές στο παρελθόν.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ημέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσετε μαζί με το ταίρι σας τις Χριστουγεννιάτικες σας δραστηριότητες ή ακόμα και μια δέσμευση στο μεταξύ σας τους επόμενους μήνες.

ζωδια – Παρθένος: Μια υπέροχη ημέρα, που όλοι οι ‘ταλαιπωρημένοι’ θα δουν μια ξαφνική μεταστροφή από το ταίρι τους …που θα τους εκπλήξει ευχάριστα. Ακόμα και οι χωρισμένοι θα δουν βελτίωση στην καθημερινότητα τους.

ζωδια – Τοξότης: Δεν υπάρχουν και άλλα περιθώρια από πλευράς σας για να σώσετε την σχέση που τόσο σας έχει στεναχωρήσει. Αφήστε τον σύντροφο σας να κάνει και τις δικές του προσπάθειες.

ζωδια – Ιχθύς: Όλα τα μάτια και τα αυτιά θα είναι στραμμένα πάνω σας και περιμένουν λύσεις από εσάς. Αυτοί που είναι ακόμα ελεύθεροι θα βρουν πλειάδα ατόμων να τους πολιορκούν.