ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.04 Σαββάτο

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.04 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 34. Τα Ψάρια ( Ρήγας Καρό )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική ένταση
– Νέο πρόσωπο
– Οικονομική βοήθεια

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Μια οικονομική ευκολία, θα σας έρθει από τον οικογενειακό σας περίγυρο, ίσως και μια κληρονομιά, που τώρα θα σας βοηθήσει και στο να λύσετε πολλά από τα προβλήματα σας.

Ταύρος

Δεν είστε από τα ζώδια που θα κάνετε εκπτώσεις στα λόγια και στο συναίσθημα σας, μόνο και μόνο για να είναι ικανοποιημένος ο σύντροφος σας και να μην αισθάνεται ανασφάλεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν σπάσει την μονοτονία της ερωτικής σας ζωής, και σίγουρα τώρα μπορεί να πείτε ότι είστε και πάλι ερωτευμένοι.

Καρκίνος

Μέσα στον φιλικό σας κύκλο, μήνες τώρα βλέπετε την έμμεση προσπάθεια κάποιου γνωστού σας, για να σας πλησιάσει και σε ένα πιο ρομαντικό επίπεδο.

Λέων

Αργότερα και μετά το Πάσχα θα έχετε μια πιο σοβαρή συνάντηση και συζήτηση με τον πρώην σας, που τώρα έχει πάρει την απόφαση, να γίνετε και πάλι ζευγάρι.

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Πολλές οι αλλαγές, που τρέχουν μέσα στον εργασιακό σας τομέα, που θα σας δώσουν όμως ευτυχώς χρήμα, που θα λύσει μια σειρά, από προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Ζυγός

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του Απριλίου, θα τύχετε κάποιων νέων γνωριμιών, που μια εξ αυτών θα έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά…που πάντα ονειρευόσασταν.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Δεν θα δώσετε περιθώρια σε κανέναν, για να σας ξανα-πληγώσει. Τώρα προτιμάτε να είστε μόνοι σας αισθηματικά, και να δώσετε χρόνο σε φίλους και οικογένεια.

zodia-88

Τοξότης

Οι αλλαγές που έχουν συμβεί, μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, μάλλον σας έχουν στοιχίσει σε χρόνο και συναίσθημα. Κάπου εκεί θα πρέπει να βάλετε και τα όρια σας.

Αιγόκερως

Δεν είστε και απόλυτα σίγουροι, για τις αποφάσεις σας, και αν τελικά επιθυμείτε να έχετε κοντά σας, τον πρώην σας ή να δώσετε ευκαιρία σε έναν νυν!

Υδροχόος

Οι προσωπικές έριδες που έχετε μέσα στην σχέση σας, είναι και η αιτία για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τελικά και με μόνιμο τρόπο, τι θέλει ο κάθε ένας από εσάς.

Ιχθείς

Αυτά που λέτε στον άνθρωπο σας, θα πρέπει να τα υποστηρίξετε και με τις πράξεις σας. Είναι το μόνο που μπορεί να σώσει την αισθηματική σας σχέση, και να κλείσει τα τρίτα στόματα.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.