ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.11 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.11 Παρασκευή

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 13. Το Παιδί (Βαλές Μπαστούνι)

Ευχάριστα νέα , αρχή νέας αισθηματικής κατάσταση, ξαφνική απόφαση για δέσμευση, καινούργιος έρωτας.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:   Η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο δύσκολη, αν συνεχίσετε να κρατάτε διπλές καταστάσεις… που τελικά πιθανόν και  να σας προδώσουν στον σύντροφο σας.

 

ζωδια – Καρκίνος: Για τους μόνους, θα δοθούν οι ευκαιρίες για φλέρτ… σε νέες γνωριμίες που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Μια επανεκκίνηση θα υπάρξει για τους δεσμευμένους.

 

ζωδια – Ζυγός: Το σεξουαλικό πάθος θα σας παρασύρει σε υπερβολές που μετά πιθανόν να μετανιώσετε. Πολλά και τα μάτια που καραδοκούν για να κατακρίνουν.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν θέλετε να αποφύγετε τα δύσκολα στην σχέση σας. Ήδη έχετε αποφασίσει να το πάτε μέχρι το τέρμα… προκειμένου να βρείτε την αλήθεια.

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Μπορεί να σας μοιάζει αδύνατον και απίθανο να συμβεί, αλλά το σύμπαν θα σας εμφανίσει τον καρμικό σας έτερο μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και μια βελτιωμένη εκδοχή  παλαιότερης σας αγάπης.

 

ζωδια – Λέων: Είναι οι μέρες της δημιουργίας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δείτε και να αντιμετωπίσετε σοβαρά, μαζί με το ταίρι σας. Πολλές οι δεσμεύσεις των Λεόντων.

 

ζωδια – Σκορπιός: Δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα στον εαυτό σας έναντι των υπολοίπων. Είναι ο μοναδικός τρόπος να ξανακερδίσετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Μην στέκεστε αντίθετοι με αυτά που σας προτείνει το αγαπημένο σας ταίρι, μόνο και μόνο από στάση ζωής. Προσφέρετε ότι μπορείτε για μια ‘δίκαια’ σχέση.

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Μην προσθέτετε στην ήδη δύσκολη  καθημερινότητα σας και άλλα βάρη με τον να απομακρύνεστε από τις κοινές επιθυμίες,  με τον σύντροφο σας λόγω παρεξηγήσεων.

 

ζωδια – Παρθένος:  Φροντίστε πριν λήξει ο τρέχον μήνας, να αποδώσετε τις δικαιολογίες που σας έχουν ζητηθεί, για την τρανταχτή απουσία σας τον τελευταίο καιρό από την σχέση σας.

 

ζωδια – Τοξότης: Προσέξτε μήπως τελικά έχετε εμπιστευτεί λάθος άτομο… και το έχετε φέρει πολύ κοντά στην ζωή και στην καρδιά σας. Οι μέρες που έρχονται θα σας δώσουν τις αποδείξεις.

 

ζωδια – Ιχθύς: Τολμήστε να ερωτευτείτε και να πλησιάσετε το άτομο του πόθου σας, χωρίς καν να σκέφτεστε  τι θα πουν οι γύρω σας. Μην χάσετε αυτήν την περίοδο με το να μένετε άπρακτοι.