ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.05 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.05 Τρίτη

ερωτικη χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 03. Το Πλοίο (10 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Αισθηματική ένωση
– Ερωτικά βήματα
– Οικονομική ισχύ

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Η κατάσταση μέσα στην ερωτική σας σχέση, και με την μόνιμη προσπάθεια από του συντρόφου σας, έχει γίνει μόνο καλύτερη και έτσι θα συνεχίσει.

Ταύρος

Οι ελπίδες για μια επανασύνδεση, μέσα στο μυαλό του συντρόφου σας, που έχετε πολύ καιρό να τον δείτε, σίγουρα παραμένουν ενεργές …περιμένοντας την κίνηση σας.

Δίδυμοι

Αποφασίστε για το αν θέλετε αυτό το χρονικό διάστημα, να είστε μόνοι σας ή απλά αν προσπαθείτε να μπείτε σε μια νέα σχέση. Και τα δύο μαζί σίγουρα σας χαλούν την εικόνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Καρκίνος

Κινείστε μέσα σε πολλές και φρέσκιες παρέες, και οι κεραίες σας έχουν πιάσει ένα φλερτ. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και κάποιες περισσότερες εξελίξεις.

ερωτικη χαρτομαντεια Λέων

Είστε μέσα σε έναν μονόδρομο αποφάσεων, που συσχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Σίγουρα και σε μια ανάλογη φάση είναι και το συντροφικό σας έτερο.

Παρθένος

Μπορείτε να έχετε και μια νέα ερωτική σχέση, όπως όλοι…αν τελικά αποφασίσετε να κλείσετε τις σκέψεις και την προσμονή σας, προς το παρελθόν.

zodia-zwdia-9988

Ζυγός

Οι καλές συζητήσεις που κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα, με τον άνθρωπο σας, σας κάνουν να θέλετε να σβήσετε τα παλιά και να σκέφτεστε μόνο το μέλλον σας.

Σκορπιός

Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις, είναι πολλές και τώρα αυτό πιθανόν και να μην σας αφήνει, να ψάξετε για να βρείτε μια νέα ερωτική συντρόφια. Αλλάξτε το.

Τοξότης

Είναι πολλά τα θέματα, που έχετε ανοίξει με τον άνθρωπο σας, και τώρα θα πρέπει εσείς οι δύο να βρεθείτε και από κοντά για να λύσετε ότι μπαίνει ανάμεσα σας.

zwdia shmera

Αιγόκερως

Μέσα στην σχέση σας, έχουν υπάρξει και κάποιες τρίτες παρουσίες που θα σας κάνουν τώρα να δείτε αν πραγματικά μπορείτε να συνεχίσετε μαζί ή απλά να τραβήξετε άλλους δρόμους.

Υδροχόος

Μόνο ευχάριστες ειδήσεις θα έχετε από τον σύντροφο σας, που τώρα έχει τελειώσει με τις παράλληλες του καταστάσεις, και θα επιδιώξει εσείς οι δύο να πάτε μέχρι και σε γάμο.

Ιχθείς

Υπάρχει μια αλλαγή στα εργασιακά σας, που θα σας βάλει μέσα σε νέους κοινωνικούς κύκλους, αλλά και ίσως και να σας φέρει κοντά σε έναν φρέσκο έρωτα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.