ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.11 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.11 Σαββάτο

 

Η Κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 17. Ο Πελαργός (Ντάμα κούπα)

Νέο κόσμος, γυναικεία κουτσομπολιά, εκπλήρωση μόνιμης ευχής, θετική επιρροή.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Δεν έχετε καταφέρει να ορίσετε μέσα στο μυαλό  σας, τα χρονικά όρια που αντέχετε να περιμένετε, για  να δείτε τις εξελίξεις από την πλευρά του συντροφικού σας ταιριού.

 

ζωδια – Καρκίνος: Μονοπωλείτε το ενδιαφέρον του ατόμου που σας έχει γοητεύσει. Οι μέρες που ακολουθούν θα δώσουν περισσότερη κίνηση και επικοινωνία σε όλους.

 

ζωδια – Ζυγός: Δώστε μια περισσότερη σημασία σε αυτά που σας αποκαλύπτονται από τα κοινά σας περιβάλλοντα. Ίσως από κάτι πρέπει να προφυλαχτείτε.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Οι εξελίξεις θα τρέξουν μέσα στην αισθηματική σας σχέση ή τον γάμο σας, που πια έχει δείξει σημάδια κούρασης από την επανάληψη των ίδιων καταστάσεων.

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Είναι ισχυρά τα αισθηματικά δεσμά που προσπαθείτε να σπάσετε και να πάτε κάπου αλλού. Οι μέρες δεν σας ευνοούν για μεγάλες αλλαγές.

 

ζωδια – Λέων: Όσο και αν προσπαθείτε δεν θα βρείτε άκρη μέσα στο μυαλό σας. Είσαστε περιστοιχισμένοι από πολλά πρόσωπα που σας εξαντλούν σε  όλα τα επίπεδα.

 

ζωδια – Σκορπιός: Μιλάτε αυστηρά και κρίνετε ακόμα πιο αυστηρά τον άνθρωπο που υπάρχει στην καθημερινότητα σας. Αυτό ίσως να σας οδηγήσει και σε λεκτικές εντάσεις.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Πολύς ο καινούργιος κόσμος που σας περιτριγυρίζει. Μέσα σε αυτούς θα βρεθεί και κάποιος που θα τραβήξει το δύσκολο ενδιαφέρον σας.

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Ποικιλία απόψεων υπάρχει μέσα στον δεσμό σας και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς για την ποιότητα των συναισθημάτων που υπάρχουν από την μεριά του συντρόφου σας.

 

ζωδια – Παρθένος: Δικαιούστε πολλών και αναλυτικών εξηγήσεων από τον άνθρωπο σας και αυτό σας βάζει σε μια λογική του να ψάξετε πιο βαθιά για το τι συμβαίνει ειδικότερα!

 

ζωδια – Τοξότης: Είναι ιδανικές οι μέρες και μέχρι τα τέλη για να ξανακερδίσετε την εμπιστοσύνη του ανθρώπου σας, που πιθανώς τόσο πολύ έχει ταλαιπωρηθεί από εσάς.

 

ζωδια – Ιχθύς: Δοκιμάστε να μείνετε και λίγο μόνοι σας. Πολλά  και δύσκολα αυτά  σας συμβαίνουν και έχετε χάσει την προσωπική σας ισορροπία.