ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.02 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.02 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 06 Τα Σύννεφα ( Ρήγας Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια που μπερδεύουν
2) Ερωτικές ιστορίες
3) Οικονομικές καθυστερήσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Πολλές οι μυστικές επαφές που έχετε τον τελευταίο καιρό με το παρελθόν σας. Αυτό είναι κάτι που το ταίρι σας το έχει καταλάβει. Είναι θέμα χρόνου να προκύψουν και οι αποκαλύψεις.

ζωδια – Καρκίνος: Μπορείτε να μιλήσετε πιο ειλικρινά αυτές τις ημέρες, στον άνθρωπο σας για αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας για την Άνοιξη. Θα συμφωνήσει σε όλα.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε λίγο τεμπέληδες μέσα στην σχέση σας, και αυτό έχει ήδη αρχίσει και ενοχλεί τον άνθρωπο σας. Αν κάτι τελικά δεν σας αρέσει, μπορείτε απλά να το τροποποιήσετε.

ζωδια – Αιγόκερως: Έχετε πολλά καλά να περιμένετε, από τον σύντροφο σας, που έχει ήδη εισπράξει την αγάπη σας, με κάθε τρόπο. Η Άνοιξη ίσως και να σας φέρει μια πρόταση…που θα σας γοητεύσει.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δεν είστε εσείς για ερωτικά κυνήγια. Αυτό που θέλετε πάντα το λέτε ευθέως. Αυτό σαν κατάσταση θα φέρει πολλά νέα άτομα γύρω από την πληγωμένη σας καρδιά.

ζωδια – Λέων: Όσο περιμένετε, τόσο χάνετε τον χρόνο σας. Αυτό που έχετε βάλει σαν χρονικό όριο μέσα στο μυαλό σας, για πολλοστή φορά το έχετε τεντώσει. Λάθος.

ζωδια – Σκορπιός: Μια είδηση που θα σας έρθει από το παρελθόν, είναι και αυτή που θα σας βάλει σε σοβαρές πια σκέψεις, για το αν πρέπει να ξαναεμπιστευτείτε έναν παλιό σας έρωτα.

ζωδια – Υδροχόος: Τα μαθήματα που έχετε πάρει από μια πρόσφατη σχέση, θα πρέπει να τα διαχειριστείτε μέσα στο κεφάλι σας, έτσι ώστε στο από εδώ και πέρα να είστε πιο προσεχτικοί.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Πολλές οι προσφορές από νέους έρωτες, που σας έχουν πραγματικά περικυκλώσει. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι αυτήν την φορά να φερθείτε πιο ώριμα.

ζωδια – Παρθένος: Οι αλλαγές που ζητάτε να γίνουν, μέσα στον δεσμό σας, θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν με τις δικές σας προτάσεις. Ενεργοποιηθείτε λοιπόν.

ζωδια – Τοξότης: Οι κρυφές ματιές επάνω σας, είναι από άτομο που σίγουρα είναι ακατάλληλο για εσάς. Σίγουρα και εσείς είστε ασταμάτητοι, αλλά εδώ θα πρέπει να βάλετε ένα στοπ.

ζωδια – Ιχθύς: Αν έχετε ενοχληθεί από τα σχόλια των γύρω σας, για την προσωπική σας ζωή, τότε το καλύτερο θα ήταν, να μην ξαναδώσετε αφορμές, για κάτι τέτοιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia