ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.05 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.05 Παρασκευή

ερωτικη χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 24. Το Γράμμα (07 Το Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές δεσμεύσεις
– Αισθηματικές αλλαγές
– Επαγγελματικό συμβόλαιο

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Είστε δεσμευμένοι μάλλον με τον λάθος άνθρωπο. Τώρα θα πρέπει και εσείς να δείτε πως θα πορευτείτε μόνο όμως μέσα από υγιείς καταστάσεις. Όλα τα άλλα ξεχάστε τα!

Ταύρος

Όσα και να έχετε δώσει, στον άνθρωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, τώρα θα πρέπει να προσφέρετε και χρόνο για να δείτε τελικά τι έχει να σας προσφέρει.

Δίδυμοι

Η ψυχολογία σας όλο και ανεβαίνει. Τώρα εσείς που έχετε χωρίσει θα καταφέρετε να βρείτε και έναν άλλο σύντροφο που όμως δεν θα θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν.

zodia-0988

Καρκίνος

Αν θέλετε να βρείτε μια αφορμή για να δείτε τον άνθρωπο που σας αφορά ερωτικά, τώρα είναι και το καλύτερο σημείο χρονικά, για να τον αναζητήσετε.

Λέων

Πολλά τα παραδείγματα των χωρισμένων φίλων σας, που τώρα ζητούν να σας εμπλακούν σε μια νέα σχέση. Εσείς μην υιοθετείτε τις δικές τους δράσεις.

Παρθένος

Αυτά που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας, και κάποιον που ακόμη αγαπάτε. Τώρα καλύτερα να δείτε και τι άλλο κινείται γύρω σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ζυγός

Υπάρχουν ακόμη πολλά προβλήματα, μέσα στην σχέση σας και αυτό πια έχει αρχίσει και ενοχλεί τον άνθρωπο σας, που ετοιμάζεται να σας μιλήσει πιο καθαρά.

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν

Σκορπιός

Υπάρχουν ζητήματα από το παρελθόν σας, που πρέπει να τακτοποιήσετε. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να χαρείτε και μια νέα αγάπη, που ήδη σας περικυκλώνει.

Τοξότης

Οι απαιτήσεις της εργασίας σας, αλλά και της οικογένειας σας, έχουν γεμίσει όλον τον ελεύθερο χρόνο σας. Μάλλον το ταίρι σας έχει ήδη πολλά παράπονα.

zodia-88

Αιγόκερως

Δεν σας είναι αρκετά αυτά που εισπράττετε από τον σύντροφο σας, και μάλλον
θέλετε αυτό το διάστημα, να βρείτε και μια δικαιολογία για να του μιλήσετε!

Υδροχόος

Μηνύματα και ειδήσεις, σας έρχονται από το άτομο που καιρό τώρα θέλετε. Πιθανόν και κάποια πράματα τώρα να έχουν αλλάξει και η επανασύνδεση να είναι γεγονός.

Ιχθείς

Με κάθε πιθανόν τρόπο, ο πρώην σας θέλει να βρει διέξοδο για να σας ξανα-πλησιάσει. Τώρα θα δείτε έναν αλλαγμένο άνθρωπο με φρέσκιες προτάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.