ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.05 Σαββάτο

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.05 Σαββάτο

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 14. Η Αλεπού ( 09 Σπαθί )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική διάθεση
– Σχόλια
– Επαγγελματικά δρώμενα

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Σας χρειάζεται σίγουρα χρόνος για να καταφέρετε να βρείτε την ερωτική σας ζωή σε μια ισορροπία. Ο σύντροφος σας, ζητάει να ξεκαθαρίσετε την κοινή σας πορεία.

Ταύρος

Καινούργια πρόσωπα έχουν μπει στην ζωή σας και σας έχουν κάνει να χαίρεστε. Τώρα και εσείς που έχετε μείνει μόνοι, είναι η ευκαιρία σας για μια ερωτική σχέση.

Δίδυμοι

Εσείς αφήνετε το στίγμα σας από όπου και να περάσετε. Τώρα από κάποιον κοινωνικό κύκλο…τον έχετε κάνει να θέλει να σας γνωρίσει σε προσωπικό επίπεδο.

zodia-0988

Καρκίνος

Σας είναι δύσκολο να φύγετε από την αδιέξοδη σας σχέση. Είναι όμως και το πιο κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να μιλήσετε και να λύσετε όλα τα προβλήματα.

Λέων

Το συντροφικό σας έτερο, αυτό που θέλει και μπορεί να κάνει για την σχέση σας, είναι να σας προτείνει όλα αυτά, που τόσο καιρό έχει μέσα στο μυαλό του για το μέλλον σας.

Παρθένος

Στην οικογένεια σας, έχουν υπάρξει κάποια ζητήματα που απαιτούν τώρα την προσοχή αλλά και τις λύσεις σας. Το ταίρι σας, είναι έτοιμο να σας υποστηρίξει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζυγός

Μάλλον ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με το να μένετε μόνοι, αναμένοντας κάποιον από το παρελθόν σας να επιστρέψει. Σίγουρα κάτι νέο ήδη σας περιτριγυρίζει.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Δεν θέλετε να ψάξετε πιο βαθιά, την ζωή του καινούργιου σας συντρόφου, καθώς ήδη επιθυμεί από την δική του την μεριά να σας φέρει πιο κοντά στις πληροφορίες που ζητάτε.

αγαπη

Τοξότης

Αυτά που έχουν αλλάξει στην ζωή του πρώην σας, σας έχουν κάνει να θέλετε και πάλι να πάτε να τον βρείτε. Ίσως και να βρείτε τις πόρτες ανοιχτές!

Αιγόκερως

Θα πρέπει να κάνετε πολλά περισσότερα για εσάς, καθώς τώρα που είστε ερωτικά μόνοι σας και έχετε χρόνο. Σίγουρα έχετε λείψει στους καλούς σας φίλους.

Υδροχόος

Οι μέρες που έρχονται και μέχρι το τέλος του Μαΐου είναι μόνο θετικές σε υποθέσεις αισθημάτων. Ίσως και κάποια νέα από το παρελθόν να σας έρθουν.

Ιχθείς

Μέσα στις σχέσεις τις φιλικές σας, υπάρχει ένα πρόσωπο που θέλει να κατακτήσει και την καρδιά σας. Οι μέρες θα φέρουν αποκαλύψεις μεγάλες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.