ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.06 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.06 Τρίτη

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 14. Η Αλεπού (09 Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές περιπέτειες
– Ευκολίες στην επικοινωνία
– Οικονομικές συναλλαγές

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν είστε και τόσο καλά μετά από τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει από τον άνθρωπο σας. Μπορείτε να χρειάζεται να ρωτήσετε και κάποια πράματα παραπάνω.

Ταύρος

Δεν σας επιτρέπεται να αφήσετε τόσο εύκολα την προσωπική σας γαλήνη, και να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στον πρώην σας, που τόσο πολύ σας έχει πονέσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

Δίδυμοι

Κρατάτε τα μυστικά σας, και μάλλον αυτό το κάνετε για να μην πληγωθείτε. Τώρα θα χρειαστεί να δώσετε και κάποιες παραπάνω εξηγήσεις σε αυτόν που έχετε κοντά σας.

Καρκίνος

Μην αφήνετε κανέναν τρίτο να μπαίνει ανάμεσα σε εσάς και τους δικούς σας αν1θρώπους. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να δείτε τι φταίει και όλα έχουν χάσει την ισορροπία τους.

Λέων

Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχετε χωρίσει και δεν θέλετε καν να σκέφτεστε ότι μπορεί να ξανα-μπείτε σε μια νέα ερωτική σχέση. Το σύμπαν θα σας εκπλήξει!

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Πολλά τα νέα πρόσωπα που τρέχουν μέσα στην ζωή σας και που θέλουν να σας κερδίσουν ερωτικά. Πιθανόν και να χρειάζεται να δείτε τι μπορείτε πια να κάνετε για την ζωή σας.

Ζυγός

Εκεί που δεν χωράτε, μην επιμένετε να στριμωχτείτε. Τώρα υπάρχουν θέματα που το πρώην ταίρι σας, θέλει να συζητήσει μαζί σας. Ακούστε λοιπόν τα νέα του.

Σκορπιός

Ότι και να συμβαίνει στον δεσμό σας, μπορείτε άμεσα να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, που έχει και την διάθεση για φέτος το Καλοκαίρι να κάνετε μέχρι και γάμο.

zodia-0988

χαρτομαντεια Τοξότης

Πολλά αυτά που έχουν γίνει με την σχέση σας και μάλλον δεν θέλετε άλλο πια να τα ανακυκλώσετε. Τώρα θα χρειαστεί απλά να βρείτε εσείς οι δύο λύσεις μόνιμες.

Αιγόκερως

Μην λέτε και πολλά σε άτομα που δεν ξέρετε και τόσο καλά. Μπορεί κάποιον να τον έχετε ερωτευτεί, αλλά καλύτερα να δώσετε χρόνο για τις περαιτέρω διευκρινήσεις.

χαρτομαντεια Υδροχόος

Είναι ζήτημα μόνο μερικών ημερών, να βρείτε χρόνο για να συναντηθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Τώρα θα έρθουν και όλες οι αλήθειες στο φως.

Ιχθείς

Δεν είστε απόλυτα καλά, μετά τον χωρισμό σας. Τώρα το μόνο που συμβαίνει είναι ότι χρειάζεται απλά να ανοίξετε τα μάτια σας και να πάτε πιο κάτω.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.