ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.06 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.06 Τετάρτη

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 29. Η Γυναίκα (Άσσος Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικό αδιέξοδο
– Νέο πρόσωπο
– Οικονομικά νέα

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν μπορείτε να βρείτε την ησυχία σας, με αυτούς που έχετε μπλέξει. Τώρα θα χρειαστεί από την δική σας την μεριά, να δείτε και τι άλλο καλό μπορείτε να κάνετε για εσάς.

Ταύρος

Μην μπερδεύεστε με καταστάσεις, που δεν έχουν την ίδια λογική – θέση – πρόθεση με εσάς. Ξέρετε τι πρέπει να αποφύγετε, άρα μην σας μένει μόνο η περιέργεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

Δίδυμοι

Δεν είστε και τόσο καλά με αυτήν την καινούργια σχέση που έχετε. Τώρα μόνο που περνάει ο καιρός έχετε αρχίσει και καταλαβαίνετε ότι σε καίρια θέματα δεν ταιριάζετε.

Καρκίνος

Υπάρχουν θέματα στον οικογενειακό σας κύκλο, που σας πιέζουν. Μετά από τις λύσεις αυτές θα μπορέσετε να ξανασκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε με την σχέση σας.

Λέων

Κάποιος από το παρελθόν, έχει εκφράσει το έμμεσο ερωτικό του ενδιαφέρον για εσάς. Το έχετε ξανακούσει αυτό, αλλά μάλλον δεν σας νοιάζει και πολύ.

zwdia-zodia-33

χαρτομαντεια Παρθένος

Δεν μπορείτε να μπαίνετε και βγαίνετε από αυτήν την σχέση. Δεν είναι κάτι που μπορεί να σας δώσει πια χαρά. Τώρα μόνο θα πρέπει να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας.

Ζυγός

Οι ερωτοφιλίες, έχουν φτάσει στα όρια τους. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται, είναι ένας από τους δύο σας, να βρει το θάρρος και να μιλήσει πιο ανοιχτά.

Σκορπιός

Όσα και να έχετε προσπαθήσει, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, ακόμη δεν έχουν πιάσει τόπο. Από τον Ιούλιο, θα δείτε πάντως μια πρακτική μεταστροφή του ατόμου αυτού.

Τοξότης

Δεν είστε έτοιμοι, για να δώσετε την καρδιά και την ψυχή σας σε μια καινούργια σχέση. Όπως και να έχουν τα πράματα εσείς συνεχίστε την καθημερινότητα σας.

Αιγόκερως

Μην είστε πια τόσο δοτικοί με άτομα, που ακόμη δεν τα έχετε γνωρίσει. Σίγουρα ο χρόνος, θα σας αποδείξει ότι πραγματικά χρειάζεται να ξέρετε για όλους.

zodia-0988

χαρτομαντεια Υδροχόος

Μην μπαίνετε σε δρόμους που δεν τους ξέρετε. Υπάρχουν άτομα που μόνο να περάσουν την ώρα τους ζητούν και όχι να σας δουν σαν κάτι σοβαρό μέσα στην ζωή τους.

Ιχθείς

Σήμερα και αύριο, τα λόγια του συντρόφου σας, θα αρχίσουν να μετουσιώνονται σε πράξεις. Μερικοί θα δεχτούν προτάσεις συγκατοίκησης – γάμου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.