ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.03 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.03 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 32. Το Φεγγάρι ( 08 Κούπα )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές εντάσεις
– Αισθηματικά λάθη
– Επικοινωνιακές κόντρες

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Δεν είστε εύκολοι στην εργασία σας, αυτό το διάστημα καθώς το μυαλό σας είναι στην ερωτική σας ζωή, που περνάει πολλά επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα.

Ταύρος

Δεν έχετε ακούσει καιρό ίσως και μήνες τώρα, κάποιο νέο από το άτομο που ακόμη το αγαπάτε. Από τον καινούργιο μήνα, πάντως κάτι αλλάζει σίγουρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Μπορεί να είστε καιρό τώρα αισθηματικά μόνοι, αλλά το καλό είναι ότι έχετε και πολύ περισσότερο χρόνο ελεύθερο για την εργασία και την κοινωνική σας ζωή.

Καρκίνος

Είστε σε μια καλή εποχή με τον άνθρωπο σας, που ξέρει ότι πρέπει και αυτός να ανεβάσει τους ρυθμούς του, για να μπορέσετε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Λέων

Τα ερωτικά μάτια που είναι γύρω σας, ακόμη δεν τα έχετε καταλάβει, γιατί το μυαλό σας είναι δεσμευμένο σε μια παλιά σας ερωτική ιστορία, που εύχεστε να επιστρέψει.

taro-zodia-76

Παρθένος

Μέσα στο επόμενο Σαβ.Κο θα έχετε μια πιο στρωτή επικοινωνία με το πρόσωπο που θέλετε και κάπως έτσι θα έρθει και η συνάντηση επιτέλους.

χαρτομαντεια Ζυγός

Μάλλον θα πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις, από το άτομο που μέσα στην εργασία σας, σας ενοχλεί ή σας φλερτάρει με έναν πιο έντονο τρόπο. Μην γίνετε στόχος για κουτσομπολιά.

Σκορπιός

Οι προσφορές που σας έρχονται γεμάτες συναισθήματα, μάλλον δεν σας δίνουν τίποτα τελικά από όλα αυτά που εσείς πραγματικά θέλετε και έχετε ανάγκη.

zodia-88

Τοξότης

Έχετε τη τάση, που μάλλον στο τέλος δεν θα την ελέγξετε για να ψάξετε μέσα από διπλωματικές επικοινωνίες, για να βρείτε τι κάνει στην προσωπική του ζωή, ο πρώην σας.

Αιγόκερως

Οι φρέσκιες επικοινωνίες, που έχετε με κάποιο άτομο, έχουν αρχίσει και γίνονται όλο και πιο συχνές με αποτέλεσμα να υπάρχει μεταξύ σας και ένας διάχυτος ερωτισμός.

Υδροχόος

Δηλώνετε μπερδεμένοι αισθηματικά, καθώς τώρα η καρδιά σας, δέχεται πολιορκία από δύο διαφορετικά άτομα που ζητούν να σας κερδίσουν σε κάθε επίπεδο.

Ιχθείς

Πρέπει να μιλήσετε πιο άνετα και ανοιχτά επιτέλους στο άτομο που αγαπάτε, για να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.