ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.04 Σαββάτο

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.04 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμάν της Σαββάτο 17. Ο Πελαργός ( Ντάμα Κούπα )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική ερήμωση
– Αισθηματικά νέα
– Οικονομική άνεση

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Είστε χρονικά πιεσμένοι για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις αυτές τις ημέρες. Τώρα το ταίρι σας, έχει και κάποιες προτάσεις για εσάς τους δύο!

Ταύρος

Υπάρχουν θέματα που πάνε και έρχονται μέσα στην σχέση σας, και αυτό έχει κουράσει και τις δύο πλευρές. Τώρα μέσα στο Πάσχα θα υπάρξουν καταλυτικές συζητήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Οι σκέψεις σας είναι ακόμη δεμένες στο παρελθόν και αυτό, δεν σας επιτρέπει να έχετε μια πιο καθαρή ματιά, σε όλα αυτά που σας περικυκλώνουν.

Καρκίνος

Σήμερα και αύριο θα δεχτείτε μια σειρά, από επικοινωνίες από τον πρώην σας, που θέλει να σας μιλήσει μέσα από έργα που θα σας φέρουν και πάλι μέσα σε σχέση.

Λέων

Μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα μέσα στην σχέση σας. Ίσως και οι δύο σας τώρα να χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα, που θα ανανεώσει τα συναισθήματα.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Υπάρχουν δύο άτομα, στον κοινωνικό σας κύκλο που θέλουν να κατακτήσουν την ιδιαίτερη σας καρδιά. Φροντίστε όλο αυτό το παιχνίδι να μην κρατήσει πολύ ακόμη!

Ζυγός

Πολλά από αυτά που δεν ξέρετε, θέλει το συντροφικό σας έτερο, να σας αποκαλύψει και ειδικά τώρα, που εσείς οι δύο έχετε έρθει ερωτικά πολύ κοντά.

Σκορπιός

Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, με το να περιμένετε λίγο να έρθετε και πάλι στην προσωπική σας ισορροπία, πριν να περάσετε σε μια επόμενη σχέση – γάμο!

astrologia-090

Τοξότης

Στην αγάπη είστε από τα πιο τολμηρά ζώδια που έχουν όμως και την εύνοια του σύμπαντος ειδικά αυτό το διάστημα, για να φτιάξουν την ζωή τους πάλι.

χαρτομαντεια Αιγόκερως

Οι επαναλήψεις μέσα στην σχέση σας, μάλλον σας έχουν κουράσει και χρειάζεται να βάλετε ένα στοπ. Σε όλα αυτά θα συμφωνήσει απόλυτα και ο άνθρωπος σας.

Υδροχόος

Ασχολείστε με όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο σας, και κυρίως με τα οικονομικά του. Καλύτερα αυτήν την εποχή να δώσετε χρόνο και στον εαυτό σας.

Ιχθείς

Δεν αισθάνεστε και πού δικαιωμένοι με τον τελευταίο χωρισμό σας. Αυτό είναι και κάτι που τώρα σας έχει δώσει μοναξιά και σκέψεις για άμεση επανασύνδεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.