ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.06 Πέμπτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.06 Πέμπτη

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Νέα μηνύματα
– Ερωτικές εντάσεις
– Οικονομική ροή

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Τα ερωτικά βλέμματα που έχουν πέσει επάνω σας, τα έχετε καταλάβει. Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί καθώς υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν.

Ταύρος

Στην εργασία σας, έχετε κάνει καινούργιες φιλίες που όμως δεν σας εμπνέουν και για κάτι περισσότερο. Τώρα θα πρέπει να είστε και πιο προσεχτικοί στα φλερτ.

Διαβαστε στο Καλοκαίρι 2019 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Δίδυμοι

Αυτά που σας λένε και σας αναφέρουν για το παρελθόν σας, καλύτερα εσείς να μην τα ακούτε. Άλλωστε στην ζωή σας, υπάρχουν πολλά άλλα θέματα πιο σοβαρά.

Καρκίνος

Μην ζητάτε και τόσα πολλά από τον άνθρωπο σας, που είναι αυτήν την εποχή ταλαιπωρημένος με τα δικά του θέματα. Από τον Ιούλιο σίγουρα κάτι θα καλυτερεύσει.

Λέων

Οι ειδήσεις που θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας, θα είναι μόνο καλές. Τώρα μπορείτε να ξεχωρίσετε μέσα στην καρδιά σας και οι δύο τι ζητάτε.

zwdia-zodia-33

χαρτομαντεια Παρθένος

Έχετε μείνει μακριά, από υποθέσεις που δεν σας απασχολούν ερωτικά πια. Ξέρετε ότι και να δώσετε νέες ευκαιρίες πάλι στα ίδια θα καταλήξετε, ίσως και χειρότερα.

Ζυγός

Είστε τόσο καλά αυτήν την εποχή με τον άνθρωπο σας, που δεν σας νοιάζει να ψάξετε για κάτι άλλο…και να βάλετε σε ρίσκο την σχέση σας.

Σκορπιός

Έχετε δώσει όλο το βάρος σας, σε καταστάσεις που δεν έχουν να κάνουν πια με το συναίσθημα σας, αλλά με την οικογένεια και τα επαγγελματικά σας δρώμενα.

Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα, είναι απόλυτα κρίσιμη για τα ερωτικά σας θέματα. Τώρα θα καταφέρετε να δείτε τι έχει συμβεί με τον άνθρωπο σας, και τι χρειάζεται να κάνει.

Αιγόκερως

Οι συμπάθειες που τρέχουν αυτές τις ημέρες, με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, σας έχουν κάνει να θέλετε να έρθετε πιο κοντά και να γνωριστείτε ερωτικά.

zodia-0988

χαρτομαντεια Υδροχόος

Είστε αποφασισμένοι για όλα αυτά που συμβαίνουν….να τα φτάσετε στα άκρα τους, για να δείτε τι μπορεί ο άνθρωπος σας, να κάνει παραπάνω για εσάς.

Ιχθείς

Δεν είστε από τα πιο απαιτητικά ζώδια, στα αισθήματα. Τώρα εσείς που ακόμη έχετε μοναξιές, να είστε σε μια ετοιμότητα για νέα αγάπη!

Διαβαστε στο Καλοκαίρι 2019 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.