ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.04 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.04 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 25. Η Βέρα ( Άσσος Σπαθί )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική ένταση
– Δεσμεύσεις
– Επαγγελματικά συμβόλαια

χαρτομαντεια ροβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Δεν έχετε ακόμη πλήρως καταλάβει, τι ζητάει αυτό το πρόσωπο το φιλικό από την καθημερινότητα σας, καθώς όλο και περισσότερο αναζητά την καλή σας παρουσία.

Ταύρος

Όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα για εσάς και τον άνθρωπο σας, αν τελικά αποφασίσετε, να αφήσετε πίσω τις εντάσεις και να φέρετε νέες προτάσεις για το μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Δίδυμοι

Έχετε αφήσει για τα καλά πια πίσω σας, όλα αυτά που έχουν συμβεί σε δεσμούς και λάθος φιλίες. Τώρα πραγματικά θέλετε να εστιάσετε σε φίλους και οικογένεια.

Καρκίνος

Ασφάλεια ζητάτε, από τον άνθρωπο σας που τώρα είναι και σε μια καλή φάση ζωής, που μπορεί να σας προσφέρει όλα αυτά που σας αξίζουν.

Λέων

Αυτός που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, έχει βάλει σκοπό του λίγο να σας παιδέψει λίγο ακόμη και μέχρι να καταλάβει το βάθος των συναισθημάτων σας.

zwdia-fotia

Παρθένος

Δυναμικές αυτές οι ημέρες, για εσάς και την ερωτική σας ζωή. Τώρα χρειάζεται να δώσετε και το δικό σα στίγμα, στον άνθρωπο που θέλετε να έχετε στην καθημερινότητα σας.

Ζυγός

Τα πιο θετικά νέα που θα μπορούσατε να έχετε από τον σύντροφο σας, έρχονται μέσα στις ερχόμενες ημέρες και σας δίνουν αυτό που τόσο καιρό επιθυμούσατε.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Πολλά τα απωθημένα που έχετε μέσα σας, και αυτό είναι κάτι που σας κάνει να θέλετε να μιλήσετε τον άνθρωπο σας, και να του πείτε τι πρέπει άμεσα να αλλάξει.

zodia-88

Τοξότης

Κάποιος ιδιαίτερος άνθρωπος από τα παλιά, έρχεται τις επόμενες ώρες και ζητάει να τον ακούσετε με μεγάλη προσοχή. Τώρα οι καταστάσεις για εσάς τους δύο αλλάζουν.

Αιγόκερως

Υπερβολές και παρεξηγήσεις έχει φέρει αυτό το χρονικό διάστημα, μέσα στον δεσμό σας και μάλλον τώρα….και οι δύο σας έχετε κουραστεί! Ένας διάλογος θα βοηθούσε σίγουρα.

Υδροχόος

Είστε ανάμεσα σε δύο ερωτικές επιλογές και ακόμη δεν μπορείτε να πάρετε την τελική σας απόφαση. Ίσως και τελικά να μην ταιριάζει καμία με την δική σας καρδιά!

Ιχθείς

Από όλα αυτά που σας έχει προτείνει το ταίρι σας, εσείς κρατήστε μόνο ότι σας μοιάζει αληθινό, και στην πορεία θα καταλάβετε που πάει αυτός οι δεσμός τελικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.