ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.05 Τρίτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.05 Τρίτη

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 04. Το Σπίτι ( Ρήγας Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική ένωση
– Λόγια αγάπης
– Ευκολίες στην αγάπη

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

χαρτομαντεια Κριός

Όσα έχετε πει και υποσχεθεί στον άνθρωπο σας, είναι η ώρα για να μπορέσετε και να τα φέρετε σε μια ισορροπία και να βρείτε λύσεις για το μέλλον.

Ταύρος

Δεν υπάρχει κάτι που να σας κάνει να αισθάνεστε καλά μέσα σε αυτήν την σχέση πια. Τώρα χρειάζεται να μιλήσετε και να πάρετε μόνιμες και ώριμες αποφάσεις.

Δίδυμοι

Δεν θα πρέπει να απαρνηθείτε τις προσωπικές σας επιθυμίες, μόνο και μόνο για να βρείτε λύσεις για την άλλη πλευρά της σχέσης, που μάλλον δεν σας συμπεριφέρεται και καλά.

zodia-0988

Καρκίνος

Είστε απόλυτα ευχαριστημένοι από όλα αυτά που έχουν γίνει στην ερωτική σας ζωή, μέχρι και που χτίζετε ήδη πολλά μέσα στο μυαλό σας για το άμεσο μέλλον!

χαρτομαντεια Λέων

Οι μέρες μέχρι και να έρθει ο νέος μήνας, θα έχουν κάποιες χαρμόσυνες ειδήσεις από τα οικονομικά σας και που σίγουρα θα ανοίξουν πόρτες για όλα τα άλλα ζητήματα σας.

Παρθένος

Είστε αποφασισμένοι με όλους αυτούς που είναι γύρω σας, να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση, και στο τέλος να αποφασίσετε ποιος τελικά θα κατακτήσει την καρδιά σας.

zodia-zwdia-9988

Ζυγός

Οι πρόχειρες σχέσεις που τρέχουν γύρω σας δεν σας αφορούν. Τώρα χρειάζεται να βρείτε εσείς την δική σας ισορροπία και να πάρετε αποφάσεις.

Σκορπιός

Δεν θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε άμεσα όλα αυτά που σας έχει προτείνει ο σύντροφος σας, άρα πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε και σκεφτείτε προς όλες τις κατευθύνσεις.

Τοξότης

Είστε σε μια καλή φάση ζωής που όλα τείνουν να έρθουν έτσι ακριβώς όπως τα έχετε σκεφτεί. Ακόμη και το ερωτικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει για μέλλον.

zwdia shmera

Αιγόκερως

Δεν μπορείτε να μπείτε σε μια νέα σχέση, καθώς όλα τώρα είναι νωπά μέσα στην καρδιά σας, από τον τελευταίο χωρισμό. Από τον Ιούνιο όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να δώσετε μια ακόμη ερωτική ευκαιρία στον πρώην σας, που δείχνει ότι θέλει να σας κατακτήσει και αυτήν την φορά υπό νέους όρους.

Ιχθείς

Δεν σας τρομάζει καθόλου η μοναξιά. Τώρα έχετε και μια πιο ανεβασμένη διάθεση, για να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και το επάγγελμα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.