ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.06 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.06 Παρασκευή

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 15. Η Αρκούδα (Δέκα Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Δεσμευτικές καταστάσεις
– Ερωτική διάθεση
– Επισημότητες

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Είναι ζήτημα χρόνου μόνο να βρεθείτε και πάλι μέσα στην αγκαλιά του ατόμου που έχετε επιθυμήσει. Υπάρχουν θετικές εξελίξεις που ούτε καν φαντάζεστε.

Ταύρος

Δεν σας απασχολεί καθόλου τι έχει γίνει στο ερωτικό παρελθόν του ατόμου που αγαπάτε. Τώρα είστε μαζί και το μόνο που σας νοιάζει, είναι περνάτε καλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

χαρτομαντεια Δίδυμοι

Μέσα στην παρέα σας, υπάρχουν καταστάσεις που σας έχουν προβληματίσει. Από αυτό το Σαβ.Κο θα υπάρξουν ανακοινώσεις ερωτικού τύπου.

Καρκίνος

Από αυτά που έχετε ζήσει στο παρελθόν σας, τα περισσότερα είναι άσχημα, αλλά τώρα τα έχετε ξεπεράσει και αναζητάτε κάποιον που να σας ταιριάξει.

Λέων

Μην ταιριάζετε με όποιον είναι διαθέσιμος. Τώρα είστε σε μια καλή φάση ζωής, που μπορείτε να επιλέξετε και χωρίς την πίεση του χρόνου, αυτόν που σας ταιριάζει.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Είστε απόλυτα ευτυχισμένοι, και το δείχνετε στο πρόσωπο σας. Είστε τα ζώδια που αυτό το Καλοκαίρι, πιθανόν και να φτάσουν σε αποφάσεις οικογένειας.

Ζυγός

Μην καταναλώνετε τον χρόνο σας σε άτομα που δεν ξέρουν ούτε καν τα ίδια τι θέλουν. Σίγουρα θα χρειαστεί να είστε πιο παρατηρητικοί σε όλα σας!

Σκορπιός

Δεν έχει πια για εσάς καμία σημασία, το τι συμβαίνει στην παράλληλη ζωή του συντρόφου σας, αλλά το τι μπορείτε εσείς να έχετε και με ποια ποιότητα.

ωροσκοπιο-98

χαρτομαντεια Τοξότης

Έχετε πολλά κοινά με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, και αυτό έχει δημιουργήσει μεταξύ σας, όμορφες καταστάσεις και μια μάλλον πιο ερωτική διάθεση.

Αιγόκερως

Οι μέρες είναι μόνο καλύτερες πια για αυτά που θέλετε να κάνετε με τον σύντροφο σας, που έχει την οικονομική άνεση, είναι να δείτε το μέλλον σας πιο σφαιρικά.

Υδροχόος

Αυτές οι νέες γνωριμίες που κάνετε, δεν είναι και ότι καλύτερο. Τώρα χρειάζεται να δείτε πιο βαθιά τους χαρακτήρες που τρέχουν γύρω σας και να πάρετε αποφάσεις.

Ιχθείς

Συμβαίνουν πολλά και τώρα το συντροφικό σας έτερο, θέλει να μιλήσετε πιο ανοιχτά και ο καθείς για τις προθέσεις του για το άμεσο σας μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.