ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.08 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.08 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 18. Ο Σκύλος ( Δέκα Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτικές κόντρες
2) Ενόχληση άντρα
3) Εργασιακές δυσκολίες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι κινήσεις σας δείχνουν ότι είστε ερωτευμένοι. Αυτό είναι και κάτι που θα φέρει το άτομο που σας ενδιαφέρει …πολύ πιο γρήγορα στην αγκαλιά σας.

ζωδια – Καρκίνος: Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά στον άνθρωπο σας, καθώς ήδη και από μόνος του, καταλαβαίνει ότι τα πράματα μεταξύ σας, δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση.

ζωδια – Ζυγός: Μην βάζετε αισθηματικά στοιχήματα, αυτήν την εποχή, θα τα χάσετε. Έχετε πολλά ανοιχτά μέτωπα …με το παρελθόν που πρέπει πρώτα να λύσετε.

ζωδια – Αιγόκερως: Είσαστε λίγο δυσαρεστημένοι από τις συμπεριφορές του ανθρώπου σας, που δεν σας ανοίγετε όσο θα θέλατε, για να τον βοηθήσετε.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι θέσεις σας οι απόλυτες, έχουν ενοχλήσει τον άνθρωπο σας, που δείχνει κάποιες φορές να πιέζετε. Καλύτερα κάντε ένα βήμα πίσω.

ζωδια – Λέων: Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε κάποιες όμορφες ειδήσεις – επισκέψεις από αγαπημένα άτομα του παρελθόντος. Λίγη υπομονή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Δεν είστε σε καμία των περιπτώσεων ακόμη έτοιμοι να κάνετε το επόμενο επίσημο βήμα, με το ταίρι σας. Τουλάχιστον …πείτε του το.

ζωδια – Υδροχόος: Ο άνθρωπος σας, σας κατηγορεί για αδιαφορία και απουσία. Εσείς ξέρετε καλύτερα ποιοι, είναι οι αληθινοί λόγοι αυτής της απομάκρυνσης σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Κάντε από τη δική σας πλευρά, ότι καλύτερο μπορείτε για να φέρετε και πάλι στην ερωτική σας ζωή, μια πρώην κατάσταση. Κάπου όμως βάλτε και ένα στοπ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Παρθένος: Οι ματιές σας, έχουν ψάξει μέσα στον εργασιακό σας χώρο κάποιον που σας έχει κάνει εδώ και καιρό, ερωτική εξομολόγηση.

ζωδια – Τοξότης: Μπορείτε να πείτε ότι περνάτε μια καλή φάση της ζωής σας, που όμως θα χρειαστεί να την προστατέψετε πια από τα λάθη του παρελθόντος.

ζωδια – Ιχθύς: Εσάς κάποιος από τον κοινωνικό σας κύκλο, σας έχει ερωτευτεί παράφορα. Αυτό που έχει σημασία, είναι να περιμένετε τις πράξεις του.

zodia-zvdia-75