ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.12 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.12 Δευτέρα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας Ο Οίκος ( Ρήγας Κούπα )

Απόκτηση παιδιού, ολοκλήρωση παλιάς αγάπης, νέος δεσμός , επανασύνδεση με μεγάλη δυσκολία.

zodia-taro-45

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Είσαστε οι τυχεροί της περιόδου που μπορείτε να απολαμβάνετε τους καρπούς των πράξεων σας. Οι Εορτές και η γενικότερη ψυχαγωγία έχουν γίνει πια την προτεραιότητα τους.

ζωδια – Καρκίνος: Θα δυσκολευτείτε να πεισθείτε για τις αληθινές επιδιώξεις ενός ατόμου που έρχεται από παρελθόν σας… και θα σας ζητήσει διάλογο εκ νέου με στόχο την επανασύνδεση.

ζωδια – Ζυγός: Μη αφήστε κανέναν και τίποτα να σας απομακρύνει από τα σχέδια που έχετε καταστρώσει με τον σύντροφο σας. Οι μέρες σας βρίσουν σε ψυχική κινητοποίηση και εγρήγορση.

ζωδια – Αιγόκερως: Επιδιώξτε μέχρι τα τέλη του μήνα αυτού να ανοίξετε κουβέντες με τον άνθρωπο σας, για θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, πριν πάρετε μεγάλες αποφάσεις από την Άνοιξη.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μην προσθέτετε στην ήδη δύσκολη καθημερινότητα σας και άλλα βάρη με τον να απομακρύνεστε από τις κοινές επιθυμίες, με τον σύντροφο σας λόγω παρεξηγήσεων.

ζωδια – Λέων: Αρχίστε να δείχνετε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που σας ζητάει ο άνθρωπος σας και που σίγουρα έχουν την σημασία τους για τον ίδιο. Κάντε κάτι ανάλογο.

ζωδια – Σκορπιός: Έχετε στην διάθεση σας ελάχιστο πια χρόνο προκειμένου να πάρετε αποφάσεις ζωής … και να τις ανακοινώσετε εκεί που πρέπει. Πολλά αυτά που έχετε ανεχτεί και που πρέπει να βάλετε σε μια πειθαρχία.. άμεσα.

ζωδια – Υδροχόος: Προσέξτε μήπως τελικά έχετε εμπιστευτεί λάθος άτομο… και το έχετε φέρει πολύ κοντά στην ζωή και στην καρδιά σας. Οι μέρες που έρχονται θα σας δώσουν τις αποδείξεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε κάθετοι και δεν ακούτε όλα σας λένε και σας συμβουλεύουν.. άτομα που έχουν ίσως μεγαλύτερη πείρα και γνώση από εσάς. Μη υιοθετήσετε τρίτες λογικές.. δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα και ακολουθήστε το.

ζωδια – Παρθένος: Οι αγαπημένες σας συνήθειες θα ενισχυθούν από τον άνθρωπο σας. Ακόμα και αυτά που είχατε ζητήσει από το πρόσφατο παρελθόν, θα σας αποδοθούν απλόχερα…. επιτέλους.

ζωδια – Τοξότης: Εκ ζωδιου έχετε μια μόνιμη ανάγκη να προσφέρετε στον άνθρωπο, που στέκεται κοντά σας στην ερωτική σας ζωή. Αυτό μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου 2016 θα το εισπράξετε πολλαπλάσιο.

ζωδια – Ιχθύς: Ο κοινός χρόνος που περνάει με τον σύντροφο σας, δεν σας δίνει υποχρεωτικά και τις σχετικές εγγυήσεις για ένα ανάλογο μέλλον. Δώστε μια παραπάνω προσοχή στο πως θα ανανεωθείτε και οι δύο.

ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!

tarw-wroskopio-4