ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 29.05 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 29.05 Τετάρτη

ερωτικη χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 05. Το Δέντρο ( 07 Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική σχέση
– Νέο πάθος
– Ευκαιρίες καριέρας

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Αν κάτι δεν σας αρέσει μέσα στην σχέση σας, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να το πείτε και να βρεθούν οι λύσεις. Σίγουρα εκεί που υπάρχει αγάπη όλα μπορούν να λυθούν.

Ταύρος

Μπορεί να ξέρετε τι έχει συμβεί στο παρελθόν του συντρόφου σας, αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή, μέχρι να είναι έτοιμος για να σας ανακοινώσει αυτά που θέλει.

Δίδυμοι

Θέλετε να βρείτε την ησυχία σας και μάλλον τα άτομα και τις καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν, θα πρέπει να τα απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας.

zodia-0988

Καρκίνος

Θα πρέπει να αναλάβετε τις πρωτοβουλίες για να μπορέσετε να ξεμπερδέψετε τις καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή, καθώς ο άνθρωπος σας αδρανεί.

ερωτικη χαρτομαντεια Λέων

Είστε αποφασισμένοι να λήξετε καταστάσεις αισθηματικές που δεν σας προσφέρουν αυτό που έχετε ανάγκη. Δεν είστε εσείς απλά για να περιμένετε.

Παρθένος

Αν δώσετε χρόνο και ευκαιρίες, στον πρώην σας σίγουρα θα δείτε τις αλλαγές που έχει καταφέρει όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα και πιθανόν και να σας πείσει για την αγάπη του.

zodia-zwdia-9988

Ζυγός

Τώρα που και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, εσείς θα έχετε μια παραπάνω άνεση μέσα στην σχέση σας, και πιθανόν και να μιλήσετε για μέλλον.

Σκορπιός

Αν δεν μπορείτε να βρείτε έναν νέο σύντροφο ακόμη, μην χάνεστε μέσα σε μονόδρομους σκέψης, για να επιστρέψετε στο παρελθόν σας, που δεν έχει και τίποτα να σας προσφέρει.

Τοξότης

Δυναμικές οι μέρες που έρχονται και πιθανόν και να πρέπει και εσείς από την δική σας την μεριά να ενεργοποιηθείτε και να βρείτε τι πρέπει να γίνει σε εργασία και εργασιακά.

zwdia shmera

Αιγόκερως

Όσα λάθη και να έχετε κάνει το ταίρι σας, εσείς είστε έτοιμοι όλα να τα συγχωρέσετε. Αυτό είναι λάθος και πρέπει να το δουλέψετε με τον ίδιο σας τον εαυτό.

Υδροχόος

Ξέρετε ότι υπάρχουν θέματα πολλά μέσα στην παρούσα φάση της ζωής του συντρόφου σας, και δεν θέλετε να πιέσετε για κάτι περισσότερο και μόνιμο.

Ιχθείς

Αποφασίστε τι πρέπει να κάνετε για να βρείτε τις ισορροπίες σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Σίγουρα μην κρατάτε και επαφές με το παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.