ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 29.06 Σαββάτο

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 29.06 Σαββάτο

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 01. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική επανασύνδεση
– Λόγια άντρα
– Επαγγελματική άνοδος

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Θέλετε να κάνετε τον σύντροφο σας, να έρθει πιο κοντά και μάλλον τώρα που θα συναντηθείτε έχετε και πολλά περισσότερα και ενδιαφέροντα να συζητήσετε.

Ταύρος

Δεν θα πρέπει να κοιτάζετε μόνο τι έχει γίνει στο παρελθόν σας, αλλά τι καλό έχετε και μπορείτε να διαχειριστείτε στο παρόν σας και μέσα από ποιον!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-543

χαρτομαντεια Δίδυμοι

Οικονομική άνεση και φήμη, έχει το επόμενο χρονικό διάστημα για εσάς και μάλλον τώρα θα μπορέσετε και να βρείτε χρόνο για να δείτε και την προσωπική σας ζωή.

Καρκίνος

Τα πολλά και ενδιαφέροντα που σας έχει δηλώσει το συντροφικό σας έτερο, μάλλον δεν τα έχει ακόμη κάνει πράξη και οι εντάσεις μεταξύ σας καλά κρατούν.

Λέων

Δεν σας πειράζει καθόλου που είστε μόνοι σας, ερωτικά. Έχετε άλλωστε τόσα πολλά να κάνετε που ο χρόνος σας είναι πραγματικά πολύτιμος! Οι φίλοι σας, είναι κοντά σας.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Το σύμπαν σας κάνει πολλά αισθηματικά δώρα, αυτό το χρονικό διάστημα και μάλλον πρέπει να τα δείτε όλα πιο προσεχτικά, και χωρίς τα κολλήματα του παρελθόντος.

Ζυγός

Μην είστε και τόσο πια απόμακροι από τον άνθρωπο σας, επειδή δεν σας κάνει άμεσα όλα αυτά τα χατίρια που θέλετε. Μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις που ακόμη δεν τις γνωρίζετε.

Σκορπιός

Μπορεί να είστε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, αλλά είναι και τόσο πολύ φορτωμένο το πρόγραμμα σας, που δεν σας νοιάζει αυτό και ιδιαίτερα.

zodia-0988

Τοξότης

Οι καταστάσεις που δείχνουν ότι το ταίρι σας, είναι κοντά σας θα επιβεβαιωθούν. Μερικοί από εσάς, θα έχουν μια αναπάντεχη πρόταση γάμου – παιδιών.

Αιγόκερως

Χρειάζεται να δείξετε πια την πιο αποφασιστική σας πλευρά, σε αυτή την καινούργια γνωριμία, που έχει ήδη προκύψει στην καθημερινότητα σας και σας ενδιαφέρει πολύ.

Υδροχόος

Μην είστε και τόσο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί, πέραν του κανονικού μέτρου, σε άτομα που μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε γνωρίσει.

Ιχθείς

Δεν γνωρίζετε και τόσα πολλά για το καινούργιο άτομο, που σας πολιορκεί. Πιθανόν και να πρέπει μέσα από τους κοινούς σας φίλους, να το ψάξετε περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.